Ahoj,
v na zadní straně NTB mám průduch a v něm se skrývá ventilátor, který vhání no přístroje vzduch. Chtěl bych tam pod umístit další přídavný (externí) ventilátor, který pomůže vhánět vzduch do přístroje. Jenže mi v hlavě utkvěla představa, že v žádném případě nemám profukovat ventilátory. Tak se vás chci zeptat jestli to vadí.
otazka na chlazení NTB
-
- Pohlaví:
Re: otazka na chlazení NTB
Profukovat ventilátor je co? Kup si chladící podložku.
Takže třeba nevadí, když si u ty chladicí podložky nastavím ventilátor pod ventilátor notebooku ?
Jo já vím, že to blbej dotaz. Prostě mi někdo říkal, že například při čištění vzduchem nesmím pootáčet tím ventilátorem. A mě přišlo, že když pod ventilátor dám další ventilátor nebude to mít na to dobrý vliv.

Jo já vím, že to blbej dotaz. Prostě mi někdo říkal, že například při čištění vzduchem nesmím pootáčet tím ventilátorem. A mě přišlo, že když pod ventilátor dám další ventilátor nebude to mít na to dobrý vliv.
-
- Pohlaví:
Podložka je od toho aby chladila. Čištení vzduchem je jiná věc, pokud roztočíš ventilátor, chová se jako dynamo a může poškodit desku.
Díky
Ale jako dynamo by se měl ventilátor chovat jen, když se otáčí v opačném směru, ne ?
Ale jako dynamo by se měl ventilátor chovat jen, když se otáčí v opačném směru, ne ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2663
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 dub 2025 11:01