Ahoj,mám problém. Nevím jestli mám něco s očima,ale hry mi nejedou na 60 FPS plynule (nebo spíš při pohybu se mi to nezdá). Zkrátka,MSI Afterburner mi třeba u Oblivionu ukazuje 59-60 FPS (různě se to mění) ale pod 59 to snad ani nešlo,je to plynulé,hra se přímo jako by nelaguje,ale když prostě chodím,vidím v okolí a zkrátka,připadá mi jako by se to při pohybu sem tam laglo. Nevíte třeba o nějakém programu,nebo způsobu,jak to zjistit,jestli mě jen šálí zrak,nebo je fakt někde problém ?
Jo a ještě se chci zeptat,tady na těchto gifech http://www.30vs60.com/ , ten Far Cry 3 například GIF napravo (60 FPS) to je nějaký zrychlený záběr,nebo je to minimálně 100 + FPS ne ? Nebo takhle jako fakt běží hra při 60 FPS ?
Je možné aby se hry na 60 FPS kousaly ?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je možné aby se hry na 60 FPS kousaly ?
Jestli se to seká při otáčení se kamerou (dívání se kolem sebe), nemusí dostačovat buď RAM, nebo procesor.
Zapni HWInfo a monitoruj zátěž, pokud má něco z toho 100%, pak to bude ono.
Na té stránce nejspíše bude problém s zobrazením v prohlížeči. Až obě videa najedou, tak dej F5. To zaktualizuje stránku a videa načtou z cache a poběží zároveň.
Zapni HWInfo a monitoruj zátěž, pokud má něco z toho 100%, pak to bude ono.
Na té stránce nejspíše bude problém s zobrazením v prohlížeči. Až obě videa najedou, tak dej F5. To zaktualizuje stránku a videa načtou z cache a poběží zároveň.
Zpět na “Problémy s hardwarem”