Zdravím,
Mám problém ohledně načítání videí na stránkách (a to na všech prohlížečích), jednoduše chci si pustit video např. na YT, ale běží sotva pár sekund a sekne se a takhle pořád dokola.
Další problém je ten, že mi z ničeho nic spadne net a nejde obnovit ( restart modemu, znovu zapojení, ...) a to kolikrát ani po restartu PC a to i několikrát za den.
Také mám problém se stahováním, hodněkrát se mi stane, že chci stáhnout nějaký soubor z netu a stahování se zasekne na 99% - dejme tomu že se stáhne 4,9MB z 5MB - a dále se už nic neděje, někdy trvá x minut než se stahování dokončí a někdy ( ve většině případů) se stahování nedokončí.
Také mi nějak "blbne" zobrazování obrázů na netu, kdy se mi zobrazí jen část obrázku a zbytek už nevidím.
Neví někdo jak tyto problémy opravit?
problém s přehráváním videí, časté padání netu, ...
problém s přehráváním videí, časté padání netu, ...
Ntb Lenovo ideapad z50-75
CPU - AMD FX-7500 (512MB ATI AMD Radeon R7 Graphics)
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
GK - 2048MB ATI AMD Radeon R7 M260DX
HDD - 465GB TOSHIBA MQ01ABF050
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
Re: problém s přehráváním videí, časté padání netu, ...
Zdravím,
popis tvojeho problému přesně odpovídá tomu, co se ted děje u mojeho stolního PC. Už jsem z toho trošku zoufalej, protože nevím v čem může být problém. Prohlížeč (firefox i chrome) je pomalej, nedočítají se mi stránky, nešly mi videa a stahování se mi sekne někde na 99%.
CO jsem ještě zaznamenal, že když jsem se snažil nainstalovat mozillu, tak mi to zprvnu napsalo, že to NENÍ platná aplikace typu win32. Což mě překvapilo, protože jsem se s něčím takovým ještě nikdy nesetkal. TO samé se opakovalo i při jiných programech / napr.DaemonTools - Po restartu to však již tuto chybu nepsalo. Nvm no - Antivir nic nenašel, CC cleanerem jsem to vyčistil,....
Přeinstaloval jsem prohlížeč a adobe flash player - tím jsem to trošku zlepšilo, ale zase to začíná zlobit.
+ ještě jako bonus mi po pár minutách spadne uplně net ( stolní pc - připojení přes kabel ). I když notas jede přes wifi uplně normálně.
Všechno to začalo tak 14 dní zpátky. Doufám, že se tady něco dozvíme.
Držím palce
popis tvojeho problému přesně odpovídá tomu, co se ted děje u mojeho stolního PC. Už jsem z toho trošku zoufalej, protože nevím v čem může být problém. Prohlížeč (firefox i chrome) je pomalej, nedočítají se mi stránky, nešly mi videa a stahování se mi sekne někde na 99%.
CO jsem ještě zaznamenal, že když jsem se snažil nainstalovat mozillu, tak mi to zprvnu napsalo, že to NENÍ platná aplikace typu win32. Což mě překvapilo, protože jsem se s něčím takovým ještě nikdy nesetkal. TO samé se opakovalo i při jiných programech / napr.DaemonTools - Po restartu to však již tuto chybu nepsalo. Nvm no - Antivir nic nenašel, CC cleanerem jsem to vyčistil,....
Přeinstaloval jsem prohlížeč a adobe flash player - tím jsem to trošku zlepšilo, ale zase to začíná zlobit.
+ ještě jako bonus mi po pár minutách spadne uplně net ( stolní pc - připojení přes kabel ). I když notas jede přes wifi uplně normálně.
Všechno to začalo tak 14 dní zpátky. Doufám, že se tady něco dozvíme.
Držím palce
Naposledy upravil(a) Notrub dne 29 čer 2014 19:06, celkem upraveno 1 x.
Notrub píše:CO jsem ještě zaznamenal, že když jsem se snažil nainstalovat mozillu, tak mi to zprvnu napsalo, že to NENÍ platná aplikace typu win32. Což mě překvapilo, protože jsem se s něčím takovým ještě nikdy nesetkal. TO samé se opakovalo i při jiných programech / napr.DaemonTools - Po restartu to však již tuto chybu nepsalo. Nvm no - Antivir nic nenašel, CC cleanerem jsem to vyčistil,....
Ten problém s neplatnou aplikací typu win32 mám momentálně taky, kvůli toho nemohu nainstalovat některé programy popř. aktualizovat abych mohl něco udělat apod.
Přehrávač HTML5 jsem zapl a zatím to s přehráváním videí vypadá dobře, takže díky

Ale stále přetrvávají některé další problémy, zejména zobrazování obrázků (jsou neúplné viz. toto)
problém se stahováním přetrvává spíše u Opery, na Googlu chrome stahování běží relativně dobře (nezasekne se na 99%).
Problém s výpadkem internetu momentálně ustál.
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
Tak teda nevím čím to je, ale videa se mi zase zasekávají i když mi včera jely v pořádku.
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
Ahoj, tak jsem s naším problémem pokročil.
1) Stáhl jsem si všechny aktualizace, které mi to psalo na notas a hodil na flashku. Pak nainstaloval na stolním počítači.
Aktualizaci přímo vyhledej přes vyhledávač a stáhni.
2) V mém případě jsem měl nainstalovaný AVAST. Ten nejspíš mohl za to, že se mi ty downloady zasekly na 99% / cosi s webovým štítem. Takže jsem ho odnistaloval a nainstaloval si AVG. Ten narozdíl od avastu našel tady tohle:
http://www.avgthreatlabs.com/virus-and- ... E=21199372
+
trojského koně.
TED funguje všechno tak jak předtím a doufám, že bude i nadále.
Přeji ti hodně štěstí a pevné nervy.
1) Stáhl jsem si všechny aktualizace, které mi to psalo na notas a hodil na flashku. Pak nainstaloval na stolním počítači.
Aktualizaci přímo vyhledej přes vyhledávač a stáhni.
2) V mém případě jsem měl nainstalovaný AVAST. Ten nejspíš mohl za to, že se mi ty downloady zasekly na 99% / cosi s webovým štítem. Takže jsem ho odnistaloval a nainstaloval si AVG. Ten narozdíl od avastu našel tady tohle:
http://www.avgthreatlabs.com/virus-and- ... E=21199372
+
trojského koně.
TED funguje všechno tak jak předtím a doufám, že bude i nadále.
Přeji ti hodně štěstí a pevné nervy.
Taky jsem měl Avast, vymazal jsem ho a nainstaloval AVG, hned jsem spustil test celého PC a našel mi to co Avast ne, no problémy (viry,mallware apod.) jsem odstranil a zatím přehrávání videí na netu jede úplně normálně. Zatím jede vše jak má a doufám, že to tak bude i nadále. Takže díky za rady 

RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
RAM - 4GB
MB - LENOVO Lancer 5B3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3740
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4550
-
od pavel2010
25 bře 2025 20:54
-
-
- 3
- 2452
-
od rohlicek1