Ahoj, Mám takový problém. Notebook se mi po čase vypne i na hrách které by měl bez problémů zvládat. Mohl by mi někdo poradit jak vypnout to vypínání ? Za případné rady děkuji
PC: CPU Intel Core i5-6500 GPU MSI GTX 970 GAMING 4G MB B150 GAMING M3 - Intel B150 RAM Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133 HDD Seagate Desktop HDD - 1TB PSU Seasonic S12II-620 620W Case Fractal Design Define R4 window OS Windows 10 Home CZ 64-bit
Radši by jsem ji pouze posunul na vyšší teplotu (tu by jsem také prosil poradit). Pokud to nejde tak ano, chtěl by jsem ji vypnout. Jde kalibrovat měření teploty ?
PC: CPU Intel Core i5-6500 GPU MSI GTX 970 GAMING 4G MB B150 GAMING M3 - Intel B150 RAM Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133 HDD Seagate Desktop HDD - 1TB PSU Seasonic S12II-620 620W Case Fractal Design Define R4 window OS Windows 10 Home CZ 64-bit
To, ze se notebook vypina kvuli vysoke teplote ma svuj smysl. Kdyz odpojis tepelnou pojistku, tak se ti notebook nevypne, ale o nekolik minut pozdeji vytuhne. To se bude opakovat az do chvile, kdy se ti pri zapnuti notebooku pouze roztoci ventilatory, protoze bude znicena zakladni deska.
Ke zniceni zakladni desky dojde i v tom stavu v jakem to mas ted, kdy to vypina tepelna pojistka. Zadna elektrnika v tehle cenove kategorii neni stavena na zmeny teplot z 20 stupnu na 100 stupnu a zpet.
Existuje jedine reseni: poradne vycistit chlazeni nejlepe stlacenym vzduchem, vymenit teplovodivou pastu mezi CPU a chladicem a GPU a chladicem.
Vypnuti tepelne pojistky bude pro notebook likvidacni, zvlast jestli je to znacka jako je Acer a jeste navic s AMD procesorem.
Zdravím, mám tu starší PC s i7 7700k deska msi 250m pro-vd, které poslední dobou jde zapnout jen po vypnutí na tvrdo. Jinak No Signal, na reset nereaguje a na desce se rozsvítí dioda chyba CPU.
Dá se s tím fungovat dlouhodobě, nebo existuje nějaké...
Poslední příspěvek
Ono kolikrat staci jen ty konektory rozpojit a zase spojit.
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...
Ahoj, koupil jsem si novou mechanickou klávesnici a mám k ní pár dotazů (zbylé dva dotazy patří do jiných sekcí):
Po vypnutí počítače klávesnice i soundbar nějakou dobu (cca 1 min) svítí a potom, co se pravděpodobně vybijí kondenzátory v PC se...
Poslední příspěvek
Tak se mi povedlo to poštelovat v BIOSu (jmenuje se to Pohotovostní režim napájení USB) podle návodu na ASUS stránkách. (téma jsem ani zakládat nemusel, nakonec stačilo pogooglit - omlouvám se)
Dobrý večer,
Mám problém jakmile zapnu nějakou náročnější hru na pc. Po pár min nebo klidně hned se zapne vypínání a následně se vypne. Teploty kromě procáku přes 65 jsou v pohodě. Pc jsem i přeinstalovala. Komponenty jsou rok staré, pc skoro...
Poslední příspěvek
Komponenty jsou sice koupene pred rokem, ale stare jsou 4-6 let.
1. Spustil bych Linux z flashky - jestli se stane to same
2. Vyzkousel bych jiny zdroj, tento zrovna nevzbuzuje duveru
synovi se poslední dobou samovolně vypíná jeho stařičké PC. Hraje hru nebo cokoliv jiného dělá a PC se mu vypne. Když ho zase zapne, tak se rozsvítí klávesnice a myš, vypadá to, že to najíždí, ale nic, klávesnice a myš zase zhasnou. Najede to...
Poslední příspěvek
Ventilátor na chladiči CPU máš na opačnej strane.A možno teraz aj fúka opačne, do skrine.