Zdravím
Já vím, že nejste nějaké hackerské studio ale ja to prostě potřebuji. JInak bych si to koupil, ale nemám na to prostředky :(
Potřebuji pomoct s Windowsem. Mněl jsem nainstalovaný Win 8.1 32bit ( koupená licence ), ale na můj počítač je třeba aby to bylo 64 bitová verze. Ale kupovat to nechci, nevíte kde to stahnu nebo neporadíte mi nějak v tom ? Třeba na torentu anebo jiné Ted tu mám zkušební verzi Win 8 32 bo jsem hledal a nainstaloval jsem jenom toto :( Spatně jak se zdá :(
Děkuji za rady a kdyby co tak prominte, že to je troufalé
Win 8.1 64bit
Re: Win 8.1 64bit
Tušíš správně, že tady nikdo neporadí. Já ty poradím jen to, abys radši přešel na Win 7 (64bit).
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
uzamci si to sam, nez to udela moderator 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš koupenou licenci na W8.1 32bit, je platná i ve W8.1 64bit.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Licence je skutecne stejna pro 64bit a 32bit Windows. Predpokladam ze je to predinstalovana OEM verze.
Staci pouze kdekoliv sehnat instalacni medium 64bit verze a pri instalaci zadat stejny aktivacni klic (krabicova verze) nebo mit funkcni pripojeni na net (OEM verze).
Prechazet na Windows 7 rovna se zbytecne vyhozenych 4300 Kc za licenci na starsi verzi Windows.
Staci pouze kdekoliv sehnat instalacni medium 64bit verze a pri instalaci zadat stejny aktivacni klic (krabicova verze) nebo mit funkcni pripojeni na net (OEM verze).
Prechazet na Windows 7 rovna se zbytecne vyhozenych 4300 Kc za licenci na starsi verzi Windows.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8162
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30