Nazdar mám Kerio firewall a IE 7, stává se mi často že při pokusu o spuštění IE se mi hned zavře (skoro ani nenaskočí, jen problikne) a Kerio vyhodí hlášku - Zablokován pokus o průnik, jako narušitel je uveden IE a typ narušení je injekce kódu. IE mám v Keriu kompletně povolen...
Co s tím?? Stačí resnout komp a můžu si pustit IE normálně, ale za čas to udělá znova...
Kerio nechce povolit spuštění IE 7
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Kerio nechce povolit spuštění IE 7
Naposledy upravil(a) Verxes dne 07 dub 2007 19:11, celkem upraveno 1 x.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Není to sice řešení konkrétního problému ale jeho obejití. Myslím si ale že problémy s IE se tu v poslední době množí. Doporučím ti tedy instalaci firefoxu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jan Pašek píše:Není to sice řešení konkrétního problému ale jeho obejití. Myslím si ale že problémy s IE se tu v poslední době množí. Doporučím ti tedy instalaci firefoxu.
Jo to je v poho, já mám firefox, IE i Operu, vše v nejnovějších verzích - potřebuju totiž všechny, kvůli tvorbě webů... já stejně jako hlavní prohlížeč používám Operu, tak když začne IE blbnout, tak to stejně poznám až když začnu pracovat na stránkách a chci si to zkontrolovat v prohlížečích...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě moje okamžité znalosti dospěly do bodu mrazu a bude muset někdo jiný mě bys to taktéž musel začít vysvětlovat od píky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus sem dát přesnou hlášku co ti píše.
Vlož sem pro jistotu log z HijackThis často bývá u podobných problémů že je tam nějaká potvora a jakou máš verzi Keria.
Ve firefoxu můžeš využít rozšíření které využije vykreslovací jádro IE:
IE Tab
IE View
jen musíš mrknout které by se pro tebe hodilo víc.
Vlož sem pro jistotu log z HijackThis často bývá u podobných problémů že je tam nějaká potvora a jakou máš verzi Keria.
Ve firefoxu můžeš využít rozšíření které využije vykreslovací jádro IE:
IE Tab
IE View
jen musíš mrknout které by se pro tebe hodilo víc.
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Problém asi vyřešen, po několika týdnech jsem to projel Avastem na max., Spyware Terminatorem.. obojí něco našlo..klasika...nějaký trojany atd... a zatim ok..
Předtim jsem to sice prohlížel taky, ale je pravda, že teď jsem to nechal projet nejdůkladnějším testem... tak tímto je příspěvek vyřešen (aspoň doufám..)
Předtim jsem to sice prohlížel taky, ale je pravda, že teď jsem to nechal projet nejdůkladnějším testem... tak tímto je příspěvek vyřešen (aspoň doufám..)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3238
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2680
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 11
- 4523
-
od Kminek