nezobrazení stránek
nezobrazení stránek
Ahoj, chci se s vámi poradit ohledně internetu, mám vytáčené přpojení (já vím, že to blbé, ale je to tak), doposud internet fungoval v rámci svých možností dobře, ale poslední dva dny, mě nechce pouštet na některé stránky- opera mi tam píše, že stránka nelze zobrazit..., na seznam a google se dostanu v pohodě a dál skoro nikam, fakt nevím, čím by to mohlo být a co se pokazilo. dík za radu. ox
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Otázka zní jestli se tazatel nevrtal v nastavení prohlížeče u vytáčeného připojení jsou dost důležitá Cookies pro rychlejší zobrazení požadované stránky ale také kvalitní anti spyware SW protože práve Cookies jsou nositeli odkazů na spyware stránky.
Jinak nastavení doby vytváření pripojení je snad u všech prohlížečů a záleží spíše na znalostech nastavení daného SW u konkrétní osoby.
Další věc je že PC může být v připojení něčím bržděn. Doporučuji provést alespoň ty kroky z SW údržby které půjdou (odkaz v podpisu) nebo rovnou postup podle mijájova návodu na odvirování. Až si budem jisti že daný PC je po této stránce čistý je možné hledat závady jinde.
Jinak nastavení doby vytváření pripojení je snad u všech prohlížečů a záleží spíše na znalostech nastavení daného SW u konkrétní osoby.
Další věc je že PC může být v připojení něčím bržděn. Doporučuji provést alespoň ty kroky z SW údržby které půjdou (odkaz v podpisu) nebo rovnou postup podle mijájova návodu na odvirování. Až si budem jisti že daný PC je po této stránce čistý je možné hledat závady jinde.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2484
-
od PARKR