Dobrý den,
pokud mám zapnutou nějakou aplikaci ze store (např. hudba či clouder!), tak mám hlasitost na nejvíc a je to slyšet normálně. Poté, co přejdu na plochu, tak se hlasitost aplikace sníží, že není ani slyšet. Nějaké nápady, čím by to mohlo být?
Snižování hlasitosti aplikací ze store pokud jsou na pozadi
-
- Pohlaví:
Re: Snižování hlasitosti aplikací ze store pokud jsou na poz
Mám auto a ono nejede, nevíte čím by to mohlo být? Nevíme, třeba došel benzín.
Co máš za systém? Asi W8 či 8.1. Máš tam nastavené aby se ty aplikace ztlumily, použij nápovědu.
Co máš za systém? Asi W8 či 8.1. Máš tam nastavené aby se ty aplikace ztlumily, použij nápovědu.
Omlouvám se, že jsem zapomněl uvést OS. Mám Win 8.1.
V nápovědě jsem to již hledal také, i na google, ale nic jsem nenašel a přetrvává mí to déle. Pokud to samé zkusil kámoš na Win 8.1, tak měl hlasitost stále stejnou.
Kde se to nastavuje? Prošel jsem snad celé nastavení (přes metro) a nic jsem nenašel.
V nápovědě jsem to již hledal také, i na google, ale nic jsem nenašel a přetrvává mí to déle. Pokud to samé zkusil kámoš na Win 8.1, tak měl hlasitost stále stejnou.
Kde se to nastavuje? Prošel jsem snad celé nastavení (přes metro) a nic jsem nenašel.
-
- Pohlaví:
Já mám také W8.1, ale asi měsíc a také občas tápu. Zkus Win+W a hledat v tom nastavení zvuku. Tam bude něco jako zeslabit atd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4445
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 19:51
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2531
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7279
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”