Zdravím Vás tu,
píši do virů i když si nejsem vůbec jistý jestli jsem zavirován, když tak poprosím přehodit do vhodnější části fora, nebo mě nasmerovat k tomu jak to udělat sám.
včera jsem PC zapínal 2x vše v pořádku kolem jedné ráno jsem ho vypl a dnes v 10 hodin dopoledne, hned po startu systému jsem si pustil video, během přehrávaní nahodile "loupe" zvuk je to takové praskání, dělá to v TV přes HDMI, v PC na repru, v PC na sluchátkách. Loupe to v každém přehrávači a je jedno co přehrávám, mp3, mkv, avi. Hlasitost loupaní se náhodná. Film na který jsem v noci koukal teď při přehrávaní nesnesitelně praská ( vše se týká pouze zvukové stopy, vše ostatní je v pořádku)
co možná může souviset:
Během přehrávání opravdu ale opravdu nahodilě se stane, že mi přesně při "lupnuti" naskočí u myši načítací kolečko, jako že se někde něco děje - mám spuštěn pouze jen přehrávač.
Při vypínání pc, mi to pokaždé vypíše tabulku Systém čeká na ukončení programů na pozadí, v tabulce ale nic není (není co ukončit) a PC se se po vteřině vypne.( Toto se děje denně, při každěm vypínáhní už tak měsíc, spíše více)
Další podivnost ( možná je to ale v normální) Spustil sem CCleaner, kterým jsem PC projížděl cca 2 měsíce zpátky, trvalo to dlouho což není zvykem a výsledek byl že systém - dočasné soubory mazal 89 GB
Měl jsem měsíc na reklamaci grafiku, jel sem tedy na integrované a tam mi to občas dělalo stejnou neplechu, nicméně mi bylo řečeně že to je normální snad něco s procesorem? už nevím a po namontování ext grafiky to přestane.. také se tak stalo.. na praskání jsem zapoměl
Avast nic, dělám defragmentaci disku, nic jsem v poslední době neinstaloval, neaktulizoval.. jediná věc ale to už opravdu tahám z paty, že ze zadního usb po hraní tak 2x denně vytahuji gamepad (hřeje se) dělám to opatrně nicméně jak nemohu přijít na příčinu tak ji už hledá všude, zkrat v kejsu? může to dělat procesor, zaprášené piny nebo já nevím co..
Tímto prosím o nějaký tip a předem děkuji za jakoukoli radu.
"loupání" zvukové stopy
-
- Pohlaví:
Re: "loupání" zvukové stopy
V první řadě použij Bod obnovení k datu kdy to fungovalo.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”