Dobrý den, jsem tu nový a moc nevím jak to tu chodí, ale mám problém...včera jsem hrál s kamarády LeagueOfLegends a Minecraft a vše mi jelo krásně bez lagů a uplně plynule at sem delal cokoliv, jelo mi to zhruba kolem 62-70 fps jak na MC tak na LOLku a dnes sem si zapl pc sel sem na minecraft a strasne dlouho se mi to nacitalo tak sem si rikal co s tim je..podival sem se kolik mam fps a mel sem 5-10 fps aji na lolku tak 10-16 fps..skousel sem vsechno odinstalovavat programy aji sem cistil pocitac jedním programem, a furt nic....předem díky za všechny rady které sem napíšete
PS:nic sem nestahoval ani neinstaloval proste se to samo odsebe spomalilo :(((
Všechno se mi spomalilo
Všechno se mi spomalilo
Naposledy upravil(a) Legys dne 05 srp 2014 19:35, celkem upraveno 1 x.
Re: Všechno se mi spomalilo
Pročisti počítač programem CCleaner a dej si log do sekce HijackThis zde na fóru, ze stejnojmenného programu.
Návod na použití zde: viewtopic.php?f=70&t=5119&p=24386#p24386
Návod na použití zde: viewtopic.php?f=70&t=5119&p=24386#p24386
viewtopic.php?f=70&t=137687..toto je ten log...ten druhej
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě sem vlož log z CrystalDiskInfo. Nahoře úpravy->kopírovat.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
A jak to mam spustit...ten CrystalDiskInfo
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně stáhneš buď instalačku nebo portable verzi a tam je to tuším soubor "DiskInfo.exe".
Sestava v profilu.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
ale on se tě ptá a celý log jak máš nahoře úpravy vedle soubor tak na ně klikni a dej kopírovat a pak jsem do odpovědi dej vložit