zdravím, mám problém při přehrávání videa. ve všech přehrávačích (WMP,RealPlayer,Winamp,GOMplayer) má video divné barvy, má takový bílý odstín,a barvy sou jiné než mají být. přitom v BSplayeru sem to nějak přenastavil aby tam byly barvy normální,ale u ostatních nevím jak na to. štve mě to hlavně kvůli přehrávání na netu ,kde hodně videí je ve WMP. ale třeba na youtube to jede normálně,takže sem z toho celkem zmatený.
jinak mám codecpack all in one, ale je možné že tam mám bordel s jiných kodeků, které jsem tam měl nainstalované předtím, i když jsem je odinstaloval. gragiku mám geforce fx 5200. moc prosím o radu, nestalo se to už někomu z vás? nevím si s tím rady
video-špatné barvy
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Presne tak, vyhazet vsecko smeti a naistalovat jiny:-) treba K-Lite Mega Codecs Pack http://www.slunecnice.cz/product/K-Lite-Codec-Pack/
Jinak youtube ti beha v pohode protoze to vyuziva externi kodeky, navic je to flash prehravac.
Jinak youtube ti beha v pohode protoze to vyuziva externi kodeky, navic je to flash prehravac.
Počítač: ANO! 

takže- odinstaloval jsem vsechny kodeky,odstranil jsem vsechny slozky a zbyvajici soubory,pomoci regsupreme jsem odstranil vsechny zbytecne registry,zkusim jestli funguje video,kdyz tam nemam zadny kodek a vsechno je uplne stejne jak predtim,nechapu to...
zkusim jeste nainstalovat ten k-lite,ale pochybuju ze to pomuze

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5908
-
od drobino
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7796