Problém s načítáním videa na YouTube Vyřešeno
Problém s načítáním videa na YouTube
Zdravím , mám problém s YouTube . Koupil sem si nový notebook s win8 . Asi je to věc nějakého nastavení , ale když si pustím nějaké video poprvé tak se mi krásně načítá a jede v pohodě , ale když na něj najedu jindy tak se spustí v místě kde jsem ho minule naposledy přestal sledovat a když ho chci spustit od začátku tak se nechce načíst . Dokázal by mi někdo pomoci , určitě už se to někomu stalo taky , děkuji .
Re: Problém s načítáním videa na YouTube
Mě se semtam stává (poslední dobou), že vyhodí hlášku "Došlo k chybě..." reloadne video od posledního bodu a jede dál. Podle mého názoru je to mou 2GB RAMkou. Win 7 64b HP.
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
Mě to nic neháže a počítač je dost výkonnej jinak mám 4Gb RAM . Jako to že se mi video zobrazí tam kde jsem skončil je někdy užitečný ale to načítání to je horší ... Ale teď sem zjistil že mi to dělá jen jedno video . Skoušel sem smazat cache ale nepomohlo .
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2014 14:24) ---
Pravděpodobně je vážně problém jen v tom jednom videu , ale zajímalo by mě oč jde.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2014 14:24) ---
Pravděpodobně je vážně problém jen v tom jednom videu , ale zajímalo by mě oč jde.
Takže nikdo neví ? :/
jsi přihlášený na google že? pokud ano tak si to pamatuje kde jsi skončil třeba chvíli jsem se koukal na mobilu pak jsem šel koukat na pc a pokračovalo to tam kde jsem skončil
můžeš zkusit posunout posuvník na konec a pak dát replay
nebo zkus za odkaz videa dát
a odentrovat aby se to načetlo znova a pojede to téměř od začátku akorat o 1 sekundu nebude to začínat přesně na 0

&t=0m0s nefunguje
ale jinak jak vyresetovat video
tak můžeš zkusit smazat dané video z historie sledování
můžeš zkusit posunout posuvník na konec a pak dát replay
nebo zkus za odkaz videa dát
Kód: Vybrat vše
&t=0m1s

&t=0m0s nefunguje
ale jinak jak vyresetovat video
tak můžeš zkusit smazat dané video z historie sledování
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Re: Problém s načítáním videa na YouTube Vyřešeno
Díky moc , fungují oba způsoby ... Já to zkoušel s tím časováním ale nešlo mi to .. Po tom co jsem , ale smazal cache prohlížeče už mi jde i to časování ... Fakt díky protože mi to začlo dělat i u víc videí ... škoda že mě ten reset nenapadl dřív :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3164
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:18