Dobrý den,
Mám na počítači win 7 32. Přes usb jsem nainstaloval win 7 64 ale po instalaci se mi v ovládacích panelech zobrazuje, že mám win 7 32 bit. V čem je problém?
64bitové W7 (po přeinstalaci z 32bitu) tvrdí, že jsou 32bit*
64bitové W7 (po přeinstalaci z 32bitu) tvrdí, že jsou 32bit*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 srp 2014 22:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Nechce se nainstalovat windows 7 64 bit“
Důvod: Upřesnění nadpisu „Nechce se nainstalovat windows 7 64 bit“
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nechce se nainstalovat windows 7 64 bit
Jak přesně probíhala ta instalace přes USB? Nějaký formát proběhl?
-
- Pohlaví:
Re: Nechce se nainstalovat windows 7 64 bit
Asi si nezformátovat disk.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Re: 64bitové W7 (po přeinstalaci z 32bitu) tvrdí, že jsou 32
Technicky nemozne, 64bitovou verzi nelze instalovat pres 32bitovou bez smazani puvodni instalace.
Prvni logicke vysvetleni je, ze na te instalacni flashce neni 64bitova ale 32bitova verze.
Prvni logicke vysvetleni je, ze na te instalacni flashce neni 64bitova ale 32bitova verze.
Jestli jsi dělal instalaci z prostředí Windows, tak se nediv. Musíš udělat čistou instalaci.
2 Myloš: Promiň, ale některé Tvé úpravy názvů víc uživatele blbnou, než vedou k cíli. Ta přeinstalace nejspíš neproběhla a tudíž tam žádné Win7 64bit, které by tvrdily, že jsou 32bit, nejspíš nejsou!!
2 Myloš: Promiň, ale některé Tvé úpravy názvů víc uživatele blbnou, než vedou k cíli. Ta přeinstalace nejspíš neproběhla a tudíž tam žádné Win7 64bit, které by tvrdily, že jsou 32bit, nejspíš nejsou!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Technicky možné. 32bit se neoodstraní gumou ale nabootujes se 64bit a disk se zformatuje.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Skus si nainstalovat 64bitovou verzi pres 32bitovou a uvidis co ti to povoli.
Je technicky nemozne preinstalovat 64bit verzi pres 32bitovou, bez ohledu jestli formatujes disk nebo ne. Nejde to, instalator to nepovoli.
Proto rikam ze jedina moznost je, ze ta instalace neni 64bitova.
Je technicky nemozne preinstalovat 64bit verzi pres 32bitovou, bez ohledu jestli formatujes disk nebo ne. Nejde to, instalator to nepovoli.
Proto rikam ze jedina moznost je, ze ta instalace neni 64bitova.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8135
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30