Dobrý den, zajímal by mě rozdíl mezi těmito kartami
http://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-micro-sd-16gb-class-10-d156623.htm#popis
http://www.alza.cz/sandisk-micro-sdhc-16gb-ultra-class-10-sd-adapter-d485001.htm?kampan=heureka.cz_vyprodej_tipy-na-leto_zachytte-vzpominky_digitalni-foto_prislusenstvi_pametove-karty_micro-sdhc_16-gb#recenze
Známý mi tvrdil, že karty od sanDisk jsou kvalitativně na jiné úrovni a že jejich rychlost je opravdu skvělá.
Osobně si myslím, že rozdíl mezi nimi není žádný, jestli ano, prosím, vyveďte mě z omylu.
Paměťová karta, rozdíl Vyřešeno
Re: Paměťová karta, rozdíl
Ten Sandisk má papírově větší rychlost čtení až 30 MB/s oproti Kingston 10 MB/s i když tam píšou pod názvem 30 MB/s v parametrech pak mají 10 MB/s.Platí těch 10
Re: Paměťová karta, rozdíl
Obe maji az 30 MB/s zapis.
10 MB/s je garantovano kontinualne (class 10).
Karty Sandisk jsou velmi kvalitni (zkusenost se stovkami karet a pouziti v profi technice kde neznackove karty nelze vubec pouzit, protoze jsou rozpoznany pouze certifikovane karty - vetsinou pouze Sandisky a Lexary). Nicmene kdybych mel vybrat znacku ktera je tesne za Sandiskem a Lexarem, tak bych zvolil prave Kingston.
10 MB/s je garantovano kontinualne (class 10).
Karty Sandisk jsou velmi kvalitni (zkusenost se stovkami karet a pouziti v profi technice kde neznackove karty nelze vubec pouzit, protoze jsou rozpoznany pouze certifikovane karty - vetsinou pouze Sandisky a Lexary). Nicmene kdybych mel vybrat znacku ktera je tesne za Sandiskem a Lexarem, tak bych zvolil prave Kingston.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4180
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11