Zdravím,
od včerejška mi zčista jasna přestalo fungovat Skype. Mám nastaveno automatické přihlašovaní při zapnutí počítače, to mne nepřihlásilo, tak jsem to udělala ručně. Byla jsem přihlášená cca tři sekundy a pak modrá obrazovka a sdělení, že jsem byla odhlášená. Další pokusy o přihlášení skončily stejně. Shození a znovunahození Skype nepomohlo. Vyčištění PC nepomohlo. Avast nic nenašel a hlásí, že je vše v pořádku. Pracuju na netbooku Acer Aspire OneD255. Byla jsem včera na návštěvě u dcery, kde jsem se poprvé přihlašovala na jejich wifinu. Dcera i zeť jsou počítačově natolik gramotní, že je to živí, takže by asi nějakou veš v kožiše našli. Přesto jsem to Skype pro jistotu zkusila i na tabletu, který jsem dva měsíce z domu nevynesla. Výsledek byl stejný. Už nevím, co mám teda udělat, abych se na Skype dostala, potřebuju to kvůli práci v týmu. Prosím o radu či tip, kde ji hledat. Děkuji.
Skype - problémy s přihlášením
-
- Pohlaví:
Re: Skype - problémy s přihlášením
Zkusil bych nainstalovat poslední verzi Skype, případně změnit přihlašovací údaje. Další možnost je nový účet.
Nedá se ale vyloučit že tam máš nějakou škodnou a pak by bylo dobré nechat si v sekci HijackThis zkontrolovat log. Tím bych začal.
Nedá se ale vyloučit že tam máš nějakou škodnou a pak by bylo dobré nechat si v sekci HijackThis zkontrolovat log. Tím bych začal.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4647
-
od ArtisPier
Zobrazit poslední příspěvek
21 čer 2024 12:42