Dobrý den,
Mám tu takový menší problém, při práci s pár soubory jsem se dostal k odepřenému přístupu s tím, že potřebuji povolení od správce. Jelikož na tomto PC mám jen jediný účet, tak jsem si myslel, že správce jen tento účet a ono ejhle!
Soubor to nepřesune, dokud nebudu mít oprávnění, neví někdo, co s tím? Mám se obrátit na Everyone, abych dostal patřičná oprávnění. Bohužel, já jsem lehce v oboru PC lempl a nevím co s tím...
Děkuji
Windows 8 Administrace
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 8 Administrace
Neznám Win8, ale zkoušel jsi kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zda v zobrazeném menu není nabídka - jako správce ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Windows 8 Administrace
Ucet sice ma prava spravce, ale vse se automaticky spousti pod pravy uzivatele.
Kdyz chces neco spustit jako spravce, musis to spustit pres prave tlacitko a spustit jako spravce. Kdyz jako spravce spustis souborovy manazer, muzes zapisovat do systemovych slozek Windows.
Kdyz chces neco spustit jako spravce, musis to spustit pres prave tlacitko a spustit jako spravce. Kdyz jako spravce spustis souborovy manazer, muzes zapisovat do systemovych slozek Windows.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8115
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30