Dobrý den, mám problém se svým Notebookem. Poslední dobou u něj pozoruji velké snížení výkonu. Mám i7, Nvidia GTX 765, 6 GB RAM a Windows 8.1. U např. Assassins Creed Brotherhood (2010), Spadne mi FPS asi na 25, U novějšího Black Flagu (2013) je horší, tam mám kolem 18. Taky je delší načítání složek. Je zvláštní, že pokud nemám zaplou WI-FI, je vše o něco plynuleší. Proto jsem si říkal, že je to mým docela pomalým internetem. Ale podle mě je tam více faktorů. Mimochodem, jako antivir mám Avast a kontroluji si počítač skoro každý týden týden, proto snížení výkonu kvůli virům mě přijde nepravděpodobné. Další faktor by mohl být plný disk C. Potřeboval bych ještě pomoc, jak si vyčistit počítač od různých nepoužívaných a nechtěných programů.
Děkuji za odpověď.
Výkon Notebooku se výrazně snížil
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Výkon Notebooku se výrazně snížil
Jaké programy jsou nepotřebné víš jenom ty. Avast není všemocný a není na veškeré /zdaleka/ mallware. Pokud bys to chtěl opravdu řádně vyčistit, pak odinstaluj nepotřebné programy, vyházej nepotřebné dokumenty a v sekci HijackThis požádej o kontrolu logu. Po vyčištění defragmentuj disk.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Právě jsem ve správci úloh našel program AVG Tunnel up, ten se tam nainstaloval společně s antivirem a dost mě otravují jeho upozornění. Nevíte jak ten program vypnout? Vymazat ho nemůžu, jelikož je vlastně spuštěný. Pokud ho vypnu přes úlohy, tak se zase spustí.
Blue Spirit píše:Jaké programy jsou nepotřebné víš jenom ty.
Zkus sem dát screen z Ovládací panely - Přidat nebo odebrat programy a když to zvládneš, vyznač tam, které programy vůbec nepotřebuješ - nepoužíváš. Zkusíme s tím něco udělat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Samo se nic nenainstaluje!! Použij remover - http://www.avg.com/cz-cs/utilities
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4936