Smartphone do 5000 (Huawei Honor 3C)

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

TheD
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Smartphone do 5000 (Huawei Honor 3C)

Příspěvekod TheD » 15 zář 2014 11:25

Zdravím, chtěl bych poradit ohledně koupi smarphonu do 5k , přemýšlel jsem nad Huawei Honor 3C. Koupi "top" značek v této cenové katogorii vím, že nemá cenu. Od mobilu očekávám velký display, kvalitní foťák a na dané poměry aby byl i rychlý. Děkuji všem.

Reklama
warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Smartphone do 5000 (Huawei Honor 3C)

Příspěvekod warcraftan » 15 zář 2014 11:58

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

TheD
nováček
Stav:

Příspěvekod TheD » 15 zář 2014 12:40

A v čem je podle tebe lepší než ten huawei?

Dwamin
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Dwamin » 15 zář 2014 21:34

Redmi 1s bych minimálně prozatím nedoporučoval kupovat. Sám jsem o tom přemýšlel, ale díky bohu jsem byl odrazen na Mi2s a mohu jen děkovat. 1s je špička za tu cenu co se týče HW, ale má zatím strašně zabugovanou ROMku, takže pokud by jsi chtěl Xiaomi tak jedině Mi2s nebo Mi3, ale tam jsou ceny jinde.

Jinak co se týče toho Huaweie, tak popravdě moc ho neznám, viděl jsem krátké představení a byli s ním docela spokojení, dokonce tuším, že je na to mraky příslušenství, ale třeba tady (http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx) ted dispej nedopadl úplně dobře, takže bych se možná poohlédl po nečem jiném ;) Zkus zabrousit do vod nějakých číňanů jako je Zoppo, Lenovo nebo něco podobného mají poměrně kvalitní displeje, fotky nevím, ale zato slušný HW. Jsou tam většinou mediateky, ale to už není takový problém jako býval :)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370

TheD
nováček
Stav:

Příspěvekod TheD » 16 zář 2014 12:10

Já už byl šťastný že jsem našel nějaký dobrý mobil za příznivou cenu... A mohl byste mi někdo teda doporučit nějaký co máte ? Vůbec se v těch čínských značkách neorientuji :)

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 17 zář 2014 10:29

A co podle tebe v té "zabudované romce" nefunguje? já jsem si koupil z czc Xiaomi Redmi 1s modrý, nahodil jsem miui romku od http://www.miuios.cz/ a v telefonu mi funguje všechno.
Jen tak na rychlo: KLADY
- skvělé barvy a pozorovací úhly
- dobrý hardware, Qualcomm 400 (střední třída)
- dostačujících 1Gb operační paměti RAM
- nezasekávající prostředí miui s hodně možnosti skinu, tapet, vyzváněcích melodii, zamykacích obrazovek apd.
- slušné fotky
- kompaktní zařízení.
-nízká cena, vzhledem ke konkurenci

a ted MÍNUSY (ale jaký telefon nemá zápory, že? ;-))
- pro mě nestačí výdrž baterie, nabíjím 2x denně (ale je to taky tím, že tel. mám krátce a tak jej často používám a seznamuji se s novými funkcemi)
- mírné zahřívání
- aplikace z miui nemají až tak široké nastavení typu: fotoaparát nemá až zas tak velké možnosti. např nemá samospoušť zadní kamery. (jen přední)
- když hrajete náročnou hru a máte pár zapnutých aplikací, tak se Vám hra po čase vypne (ale nějak hlouběji jsem to netestoval)

Sumasumárum je to telefon s výborným poměrem cena/výkon, je to Xiaomi značka, která má nejmasivnější prodeje na čínském trhu a čínský trh je převážně mobilní, tam se vyrábí vše.
Telefon padne skvěle do ruky, neklouže, zadní kryty mají spoustu barev, já mám modrý, přítelkyně má červený, dostupné plastové, gumové kryty, folie..všechno..
Velká komunita uživatelů a ROMka se bude jenom zlepšovat, rozhodně bych nešel do starého hardweru, když si vybírám nový telefon...

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Zář 2014 15:44) ---

viewtopic.php?f=63&t=140346 viz. :-D
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”