Nazdar,
mám problém s grafikou v notebooku (nVidia GTX 660M). Trochu sem googlil, ale moc kloudných řešení sem nenašel, vlastně jsem vůbec moc řešení nenašel, a proto se obracím sem. Takže vše fungovalo normálně, ale před pár dny mi začala padat grafika v zátěži tedy při hraní her většinou v dx11. Hra se "kousne" a když se vrátím na plochu tak na mě vybafne "Ovladač zobrazení NVIDIA Kernel Mode Driver, version 340.52 přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven.". Někdy hra jede normálně a někdy se to sekne okamžitě po startu tedy okamžitě po vytížení (třeba dnes už se to seká ihned po startu hry). Jinak když se kouknu do prohlížeče událostí tak je tam toto: "Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven." s ID události 4101. Podle toho sem se dostal k videu https://www.youtube.com/watch?v=TjEQmZrRmtE kde pokud sem to pochopil, byl nastaven vyšší tak na kartě (ačkoli by ho sám uživatel navyšoval), a proto karta padala. Když jsem zkusil tento postup, tak sem se nedostal za uložení BIOSu v GPU-Z, protože čtení BIOSu není u mé karty podporováno. Nepomohlo ani kompletní odebrání ovladačů a jejich opětovná instalace. Ještě jsem se setkal na fórech s problémy někdy v roce 2011, kdy ovladače verze myslím 280 způsobovaly mnou popisované pády, ale v prostředí prohlížeče a ne při hraní. Nuže setkal jste se někdy někdo s tímto? Dá se to ještě spravit nebo už karta odchází do věčných lovišť?
Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl obnoven
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2621
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek