Poptávka Mein Kampf Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

SvanXYZ
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Poptávka Mein Kampf  Vyřešeno

Příspěvekod SvanXYZ » 08 říj 2014 20:35

Zdravim, chtěl jsem si přečíst knihu Mein Kampf a překvapilo mě že neni nikde k dostání v našem demokratickém státě, nejsem nacista/racista/neonacista a bůhvícoista, zrovna jsem dočetl bibli tak si chci jen dále rozšířit obzory, kdybyste našli jakýkoliv e shop kde by byla k dostání v tištěné podobě tak budu rád, děkuji.

Našel jsem jen - https://www.kosmas.cz/knihy/157633/mein-kampf-pribeh-jedne-knihy/, ale co jsem se dočetl tak ta kniha pojednává o knize a neni originálním překladem.
Fractal Design DEFINE R4 Titanium
MSI B85 Gaming
Intel Xeon E3 1231v3
ASUS STRIX R9390-DC3-8GD5-GAMING
Kingston HyperX Beast 2x4GB
Seasonic 650 S12
Seagate Baracuda 7200 1TB
Samsung EVO 840 120GB
Windows 8.1

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Poptávka Mein Kampf

Příspěvekod guest » 09 říj 2014 14:58

Pokud si Bibli četl jako knihu, pak v tom máš jenom zmatek :-) http://aukro.cz/listing/listing.php?ord ... czech-0819

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 09 říj 2014 17:01

Jestli po té sračce fakt tolik toužíš, tak se podívej na Uložto. Ale kromě toho jak moc se Hitler bál syfilisu se tam nic zajímavého nedozvíš. To už je lepší čtení Komunistický manifest, tam kromě jiného o sto let dříve předpověděli světové války a globalizaci.

Mimochodem, moc se neví o tom že Hitler to nejdřív zkoušel právě u komunistů, ale když si poslechli ty jeho kecy o Židech, tak s ním vyrazili dveře :-D
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

SvanXYZ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod SvanXYZ » 09 říj 2014 18:04

No tak se zbavim touhy po pátrání, předpověď budoucnosti? ^_^ Mě zaujala apokalypsa v bible, rád bych si přečetl Knihu Zjevení od apoštola Jana, kde se píše o válce mezi satanem a bohem.

Ale pokud to je tak sobecká kniha o jeho pohlavních nemocech tak neni o co stát no, 1500 riskovat nebudu a na uložto jsem četl a nevypadá to vubec záživně.

Takže porblém vyřešen ^^
Fractal Design DEFINE R4 Titanium
MSI B85 Gaming
Intel Xeon E3 1231v3
ASUS STRIX R9390-DC3-8GD5-GAMING
Kingston HyperX Beast 2x4GB
Seasonic 650 S12
Seagate Baracuda 7200 1TB
Samsung EVO 840 120GB
Windows 8.1

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”