touchpad & win8: 3finger swipe pro pohyb tabů místo charms

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

myliny
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

touchpad & win8: 3finger swipe pro pohyb tabů místo charms

Příspěvekod myliny » 30 říj 2014 22:43

Ahoj, ve starém dellu (dell feature enhancement pack) a software Dell touchpad s Win7 (verze 8.1200.101) mi fungoval v sekci Touchpad -> Gesta ->Více dotyková gesta:

jsem měl možnost Rychlé procházení a rychlé spušení: volba rychlé procházení je, že 3 prsty nahoru nebo dolu přepínaly stránky (to by mě taky zajímalo, proč v IE to přepínalo taby a v chrome to dělalo page up)...

jenže na notebooku s win 8 (kde mimojiné se zdá nějak ochuzený softwarem, chybí i dell wlan tool), ale kupodivu soft dell touchpad tu také je ve verzi 8.1206.101), ale zde místo možnosti rychlé procházení je volba FLICK
což ovšem dělá něco jiného: flick dolu otevře Settings (WIn+I), kdežto nahoru otevře search Everywhere (Win+s). To já nechci. PS: je jedno, zda dělám flick od středu touchpadu nebo od kraje (což se o charms - tah z pravého okraje říct nedá)

1. Je to nějak možné dát do podoby, aby se pohyboval v dokumentech (page up) nebo přepínal ty taby?
2. a ideálně funkčnost Settings a search dát, jen skutečně, pokud se pohybuji jen od dolního nebo horního okraje.

Reklama
myliny
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: touchpad & win8: 3finger swipe pro pohyb tabů místo cha

Příspěvekod myliny » 03 lis 2014 01:48

a ještě bych chtěl, aby zde fungovalo gesto zoom (vertik. tah po levém okraji) - líbí se mi víc než pinch zoom gesto...
a ještě circular scrolling

vůbec., víte někdo nebo máte přehled o tom, jak se vyvíjí gesta na touchpadu s příchodem win 8?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
    od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp)
    14
    5949
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    14 zář 2024 10:56
  • Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
    od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    2142
    od windroid2 Zobrazit poslední příspěvek
    16 pro 2024 13:53

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”