Viděl jsem tady topic už, ale nesedělo mi tam pár věcí. Tohle jsem našel tady a poprosil bych nějakého zkušeného člověka kdo rozumí a vybral nejlepší z dané kategorie. http://www.czc.cz/f48s2v9de0j8797riej1mqbjve/seznam
Požadavky
- Rád bych zkontroloval procesor jestli je dobrý
- Grafickou kartu nvidia, protože jsem četl v komentech že je tahle AMD nějaká poruchová a navíc mám radši Nvidia, přijde mi spolehlivější :)
- Když bude možné tak navýsit trochu RAM ale pochybuju že by se to vešlo pořád do cenové kategorie
Děkuji komukoliv kdo pomůže
Edit: Jo a vypalovačku nepočítejte, ta je tam jenom jako v případě když jí budu chtít, ale spíš ne
Herní PC do 18 000 Vyřešeno
Herní PC do 18 000
Naposledy upravil(a) puzvixx dne 13 pro 2014 14:23, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
Re: Herní PC do 16 000 (Intel/Nvidia)
MSI R9 280 Gaming vôbec nieje poruchová, odporúčame ju dosť často, je to výkonná grafická karta s kvalitným a tichým chladením za super cenu.
To, že preferuješ nVidiu je tvoja vec, ale tú ti do zostavy za 16K neodporúčam, s AMD máš vačší výkon...
Za 16K 8GB RAM mať nebudeš, 4GB bude musieť stačiť, dokúpiť sa dá vždy.
Procesor je OK...
To, že preferuješ nVidiu je tvoja vec, ale tú ti do zostavy za 16K neodporúčam, s AMD máš vačší výkon...
Za 16K 8GB RAM mať nebudeš, 4GB bude musieť stačiť, dokúpiť sa dá vždy.
Procesor je OK...
Chci se zeptat jestli třeba tenhle procesor http://www.czc.cz/amd-vishera-fx-6300/116668/produkt neni lepší než tenhle core i3... Vždyt má mnohem větší parametry a je i levnější
Vem ten Intel spíše než AMD, Intel má větší výkon na jedno jádro než AMD
a co kdybych mohl přidat eště tak 1k do procesoru, nešel by vylepšit ? i5 je už docela drahá, ale třeba nějaky amd za 4k jestli nějaky neni dobrý
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Není.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: Herní PC do 16 000
ok eště poslední otázka, kdybych tam náhodou chtěl hodit i5 tu za 4.8k tak musel bych měnit desku nebo zdroj ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC do 16 000 Vyřešeno
Nemusel, oboje je ok, to je právě taky další důvod, proč je lepší stavit Intel. Od dvoujádrového Pentia (nepočítám Celerony) se dostaneš až k virt. 8 jádru Xeonu. Bez výměny desky nebo čehokoliv jiného.
Sestava v profilu.
Re: Herní PC do 16 000
Děkuju moc za pomoc, pro někoho až bude hledat sestavu taky tak tady posílám svojí závěrečnou - 18 000 kč http://www.czc.cz/f48s2v9de0j8797riej1mqbjve/seznam
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC do 18 000
V tom případě to můžeš zamknout zelenou fajfkou vpravo.
Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3301
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 08:32