Přední panel nedetekuje sluchátka
Přední panel nedetekuje sluchátka
Dobrý den, mám desku asus h81m-e a skříň Zalman Z3 a přední panel mi nedetekuje sluchátka - mikrofon ano. Když připojím jenom sluchátka, nic se neděje, zvuk nevychází. Jakmile připojím reproduktory ze zadu MB, tak fungují sluchátka, ale i repro. Vše mám nastavené na HD Audio, skříň i MB to podporuje. Nevíte kde je problém?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přední panel nedetekuje sluchátka
Podívej se do nastavení, nejspíše nevhodně nastavené.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Přední panel nedetekuje sluchátka
A kde mám konkrétně hledat? V nastavení realteku HD mám přední panel nastavený na HD Audio jak má být. Podívám se tedy ještě do Windowsů.
Ještě dodám že na ždířce pro mikrofon na front panelu detekce funguje, po připojení se otevře okno s tím co jsem připojil.
--
No, jestli jsem dobře pochopil návod, tak to ani fungovat nebude, tento port funguje asi jenom v 7.1 jako postranní surroundy.
Ještě dodám že na ždířce pro mikrofon na front panelu detekce funguje, po připojení se otevře okno s tím co jsem připojil.
--
No, jestli jsem dobře pochopil návod, tak to ani fungovat nebude, tento port funguje asi jenom v 7.1 jako postranní surroundy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7307
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 10:00
-
-
- 4
- 3873
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2704
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3370
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4127
-
od Kadel33