protoze se semnou moje HTC one S po roce a pul rozloucilo... (nedobrovolne... odesel konektor nabijecky.. > takze pujde zitra na reklamaci do datartu)
tak si delam nadeje ze by mi mohli dat zpatky mejch 7000,- ... preci jen uz se one S neda tak lehce sehnat

proto bych rad poprosil o tipy, mam samozrejme nektere pozadavky

- Plynulost OS
Sense od HTC mi vyhovoval.. nejde mi ani tak moc o vykon v benchmarcich, ONE S mi vykonove bohate dostacoval.. ale mozna uz bych ocekaval neco rychlejsiho
- max. 4,5" displej
Nejsem zastancem soucasnych velkych displeju... jsem tak trochu vychovan v modelu applu... kdy by mi nejvic vyhovoval 3,5-4" displej protoze chci preci jen mobil.. na ostatni veci tu mam tablet, nepotrebuji ani mega rozliseni... ale spis ocenim nejakej Super Amoled.. nebo kvalitnejsi panel nez je TN
- nejaky slusnejsi fotak
nejde o mpx, ale o celkovou kvalitu fotek

Napada me nekde zkusit sehnat Z1 compact od sony.. ale nevím.. moc se v tom uz nevyznam...
hlavne mi vadi ze v cenovy hladine 7k za mobil neni az tak moc z ceho vybirat (nechci ZTE apod. jediny nad cim jsem schopnej zauvazovat je xiaomi)
protoze bud jsou to top modely okolo 15k, nebo nejaky levnejsi a ne moc vyhovujici modely za 5k... :/ (osobne nechci samsung mam proti nemu averzi po osobni zkusenosti)
díky!