Zdravím všechny. Ve Windows XP Pro 64bit mě zlobí CD-ROM a DVD mechanika.. Vždy po nějakém čase nahlásí chybu ovladače a pomůže jen reinstall.. Má někdo podobný problém? Napadá někoho jaký soft by to mohl dělat? (nero?)
Edit:
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
Asi takhle no... Nepomůže odebrat softwarově ani je nořmálně odpojit, zapnout - vypnout a zas připojit... Výdycky najde nový hardware, ukáže správně název zařízení a konec :(
Windows XP Pro x64 a DVD-RW mechanika (vyřešeno)
Windows XP Pro x64 a DVD-RW mechanika (vyřešeno)
Naposledy upravil(a) Unholy dne 04 kvě 2007 13:04, celkem upraveno 1 x.
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

Našel jsem tenhle thread http://sillydog.org/forum/sdt_9200.php ... Bude to asi přesně můj problém ,ale není tu někdo anglofilní kdo by mě poradi co mám přesně v tom editoru registrů upravit? (už sem to přeinstalovával asi 10x a znova se mě fakt nechce
)
Těch Upper a Lower filrtu sem tam našel kopec...

Erdiko píše:I had a similar error, and the problem also showed on on the 'virtual drives' with the error in the device manager. I know that the drives work fine, and the virtual drives being messed up further proves it is some type of driver error. I uninstalled the drives.. rebooted, reinstalled the drivers, rebooted and still have the same error message.. EXCEPT the error code is 41, not 39.
While reformatting and reinstalling windows would probably fix the problem, it would be a lot easier to just fix this problem without going through migration of the settings for each user to the new installation, and installing the 50 GB worth of programs installed on the system. (and imagine activating a lot of them over again also (eg Adobe CS2, Acrobat 7, Install Shield 11, etc...)
To fix this problem, I performed the following:
Start Registry Editor (Start, Run and type in regedit then click)
Find "UpperFilters" and "LowerFilters" (and "UpperFilters.bak" "LowerFilters.bak", if they exist) value under the following key in the registry, and delete it:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Quit Registry Editor.
Reboot.
NOTE: You might need to reinstall any CD recording apps you have, if they start to not work completely, after doing this.
Těch Upper a Lower filrtu sem tam našel kopec...
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...

K vyřešení problému jsem udělal následující:
- spustil regedit, našel uvedený klíč a v něm smazal "UpperFilters" and "LowerFilters" (and "UpperFilters.bak" "LowerFilters.bak", pokud existují)
- ukončil regedit a provedl restart
Poznámka: možná bude třeba přeinstalovat vypalovací software pokud po tomto nepracuje korektně.
Před smazáním doporučuji zálohu registru, pokud to bude ono, není problém udělat na toto skriptík.
- spustil regedit, našel uvedený klíč a v něm smazal "UpperFilters" and "LowerFilters" (and "UpperFilters.bak" "LowerFilters.bak", pokud existují)
- ukončil regedit a provedl restart
Poznámka: možná bude třeba přeinstalovat vypalovací software pokud po tomto nepracuje korektně.
Před smazáním doporučuji zálohu registru, pokud to bude ono, není problém udělat na toto skriptík.
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2233
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek