2.5.2007 hektický den?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
2.5.2007 hektický den?
chtěl jsem se jen zeptat jestli měl taky někdo v toto datum problém se svým pc.za tento den vím o 15 lidech kterým z nezjištných příčin spadly wokna.samozřejmě včetně mě.a taky se do toho přidala celá siť naší univerzity.měl někdo obdobný problém?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se dá odeznívající kocovina nahradit synonymem hektický (nejspíš od slova hektolitr), pak i já jsem měl takový den. Nepočítám v to takové prkotiny, jako že se mi nedařilo připojit na rozzlobené muže, kam se chodím dívat na holky, což mě rozlobilo, nebo to, že synek nakoupil nějaká svinstva (zřejmě při hledání téhož, co já), případně příchod manželčina období podrážděnosti a hysterie 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
franticek píše:Furt se tu loupají do sekce win nějací tučňáci, asi jim tam taky přispěji.Jinak jsem se nic nedoslechl, že by s tímto datem bylo něco spojeno.
no já právě taky nic neslyšel a právě by mě to zajímalo protože to nebyl jen místní problém ale co sem se dozvěděl tak to byli kámoši z různých koutů republiky od zlína přes brno až české budějovice a praha
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Radix píše:A měli linux nebo winy? Chtělo by to důkladnou analýzu.
psal jsem že spadly wokna
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tady taky padaly wokna, měnily se za plasťáky.
Naposledy upravil(a) foxy_whiteFox dne 04 kvě 2007 20:37, celkem upraveno 1 x.
Tak nevím jestli to byla náhoda? ale něco mi blblo, kámoš ode mě stahoval soubor přes icq a seklo se to a na druhý den ráno 3.5. mě wokna spadla.Nejprve samovolný restart zničehonic,pak mi při najíždění woken začal komp restartovat a pak psal chybu že nemůže najet že chybí soubor Windows/system32/config/system,nechtěl najet ani do nouzového režimu.Po několikerém restartu mi komp normálně najel ale na ploše mi v intervalech tak 2 sekundy mizely ikony a zase se objevovaly,no půl dne jsem zkoušel a na nic nepřišel.Tak jsem vytáhl hdd dal druhý,nainstaloval wokna, a že si ten původní dám do externího boxu a stáhnu nějaká data.A nic.Komp mi najde ten hdd ale jen jeden oddíl,ikdyž jej mám rozdělený na 2.Tak na něj kliknu a napíše mi to že se oddíl musí naformátovat.Takže se na něj nedostanu.Mohl by mi někdo poradit co bych mohl ještě zkusit abych se na něj dostal.Díky.
CPU AMD Athlon X4 740 Quad Core Procesor 3,2Ghz, 4GB RAM, GPU NVIDIA GeForce GT 630, Windows 7
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”