Zalman Z11 a USB konektory Vyřešeno
Zalman Z11 a USB konektory Vyřešeno
Vlastníte někdo tuto case (bez plus), trápí mě totiž USB konektory na čele skříně. Jsou tam 4 konektory 2 vlevo a 2 vpravo. U všech je napsáno USB 2.0, ty dva vlevo fungují normálně, ale ty dva napravo nefungují vůbec, když tam napojím flash disk nebo mobil nic se nestane. Navíc když zapojím flash disk do levého konektoru objeví se hláška toto toto zařízení může přenášet informace rychleji pokud ho zapojíte k rychlému USB 3.0 portu. Někde jsem četl že z toho předního panelu vede kabel který je potřeba zapojit do desky aby ty USB 3.0 porty fungovali, ale nevím jestli to neplatí pouze pro + verzi. Pc mi skládali u czc. Existuje nějaká možnost že ty kablíky nezapojily ? Vidím ale pouze pouze volné konektory 6 a 6+2 pin, na grafiku kterou nemám a nějaké kablíky pod HDD.
Re: Zalman Z11 a USB konektory
podle videa https://www.youtube.com/watch?v=vpyY6yOO9-A se ty nějaké USB kabely vedou z předního panelu na zadní panel desky, ale čert to vem, stejně ta case má jen usb 2.0 konektory a 2 funkční mi bohatě stačí, v případě potřeby můžu USB 3.0 připojit zezadu na desku.
Zpět na “Problémy s hardwarem”