Dobrý den všem prosím vás mám na vás dotaz.Přidával jsem si nové ramky 2 ramky jsem v pc měl a další 2 jsem chtěl přidat ale když jsem je přidal tak mi nic nenaběhlo pc hučelo ale nic se nestalo klávesnice nešla myš nešel ani monitor všechno jsem skoušel.
když nic nešlo tak jsem skusil vyndat ty nové ramky skusit znovu zapnout pc ale nic pořád nic nešlo..
můžete mi prosím poradit :(
Ramky
Re: Ramky
Vítej na PC-help!
Poradit Ti nemůžeme, protože jsi nám nedodal základní informace o Tvém PC - alespoň typ MB, jaké jsou dosavadní RAMky, jaké jsi se pokoušel přidat. Bez toho Ti neporadí ani křišťálová koule!
Zkus si přečíst Pravidla fóra, Jsem tu poprvé a pak doplň svůj dotaz tak, aby s ním bylo možno pracovat.
Poradit Ti nemůžeme, protože jsi nám nedodal základní informace o Tvém PC - alespoň typ MB, jaké jsou dosavadní RAMky, jaké jsi se pokoušel přidat. Bez toho Ti neporadí ani křišťálová koule!
Zkus si přečíst Pravidla fóra, Jsem tu poprvé a pak doplň svůj dotaz tak, aby s ním bylo možno pracovat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2173
-
od admiss
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 02:12