Kde sehnat dabing z her? Vyřešeno
Kde sehnat dabing z her? Vyřešeno
Ahoj, chystám se udělat to revoluční video/a co jsem kdy vydal na youtube, animace, teda např AssassinsCreed Pivot version, Battle time 2 (inspirováno battlefieldem) všechno přes pivot, ale nemůžu sehnat někde čistý dabing z těch her..Nevíte kde ho sehnat? z battlefieldu mám ale nemám z battlefieldu např ty normální při ukázkách atd, víte co myslím ne? nevíte kde to sehnat?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kde sehnat dabing z her?
Mám silný dojem, že dabing, stejně jako veškeré audio z her je chráněno autorským právem. Na YouTube lze tuším obsah použít bez aktivované monetizace, ale nevím jak je to přesně.
Raději si předtím něco nastuduj, abys neporušoval zbytečně zákon.
Abych odpověděl na dotaz - herní zvuky, textury, modely - v podstatě vše, co hra obsahuje, je jaksi zapakováno v herních souborech. Na internetu jsou občas tzv. „resource unpackery“, které by měly herní soubory rozpakovat na již použitelné dílčí soubory (*.mp3, *.dds,...).
Jak je to s legálnosti nevím.
Raději si předtím něco nastuduj, abys neporušoval zbytečně zákon.
Abych odpověděl na dotaz - herní zvuky, textury, modely - v podstatě vše, co hra obsahuje, je jaksi zapakováno v herních souborech. Na internetu jsou občas tzv. „resource unpackery“, které by měly herní soubory rozpakovat na již použitelné dílčí soubory (*.mp3, *.dds,...).
Jak je to s legálnosti nevím.
Re: Kde sehnat dabing z her?
Dík, ale máš pravdu, vím už o programu který může vytáhnout z nějákého packu dabing, a čistý, všechny