nejde mys (vyřešeno)
nejde mys (vyřešeno)
pls help koupil jsem si novou mys od logitechu (logitech g5) a kdys ji pripojim ve windousech tak se normalne nainstaluje a funguje ale jakmile restartuju pocitac s mysi v usb tak vubec nechce nabehnout (pc) nevite cim to je ? stara mys byla taky v usb a vse v pohode 

Naposledy upravil(a) kolers dne 19 kvě 2007 19:13, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nebylo k té myši nějaké cd s drivery?tohle se mi stávalo když jsem instaloval windows.myš logitech nefungovala ale ostatní myši do usb šly
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pozor jsou dva typy USB (alespoň já to tak mám) Jedny USB a to ty v předu mi vypínají napájení do připojeného zařízení když je PC v režimu spánku nebo v pohotovostním stavu ty zadní jsou napájeny trvale až do doby než bednu vypneš v zadu vypínačem. Myšák může při zapnutí chytit the shock a kousnout se. No a jak to poznat pokud myšák svítí i při vypnutém PC máš ho v těch trvale napájených. Takže zkus přendat a hýn sa hukáže.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek píše:Pozor jsou dva typy USB (alespoň já to tak mám) Jedny USB a to ty v předu mi vypínají napájení do připojeného zařízení když je PC v režimu spánku nebo v pohotovostním stavu ty zadní jsou napájeny trvale až do doby než bednu vypneš v zadu vypínačem. Myšák může při zapnutí chytit the shock a kousnout se. No a jak to poznat pokud myšák svítí i při vypnutém PC máš ho v těch trvale napájených. Takže zkus přendat a hýn sa hukáže.
mas recht ve predu to funguje v pohode ale ja bych to chtel mit zaply v zadu tak sem to sem ani nepsal
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Poslal sem SZ Weslo vi jestlinám o konstrukci napájení USB poví něco více. Pošli prosím typ základní desky a zdroje.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no osobně bych hlavně nastavil ve woknech ve vlastnostech USB řadiče nevypínat z důvodu řízení spotřeby
->správce zařízení->řadiče sběrnice USB->vlastnosti->řízení spotřeby
a v BIOSu bych zapnul USB mouse support
->správce zařízení->řadiče sběrnice USB->vlastnosti->řízení spotřeby
a v BIOSu bych zapnul USB mouse support
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
ok dik
Základní deska:
CPU typ DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+
Název základní desky MSI K9MM-V (MS-7312) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio,
Video, LAN)
Čipová sada základní desky VIA VT8380 K8M800, AMD Hammer
Pracovní paměť 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
BIOS Typ Award (09/12/06)
Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM1)
Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM2)
Komunikační porty (COM a LPT) Port tiskárny (LPT1)
zdroj:
400w
Základní deska:
CPU typ DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+
Název základní desky MSI K9MM-V (MS-7312) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio,
Video, LAN)
Čipová sada základní desky VIA VT8380 K8M800, AMD Hammer
Pracovní paměť 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
BIOS Typ Award (09/12/06)
Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM1)
Komunikační porty (COM a LPT) Komunikační port (COM2)
Komunikační porty (COM a LPT) Port tiskárny (LPT1)
zdroj:
400w
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže podle toho co píšeš lze nastavovat vlastnosti napájení u jednotlivých USB portů samostatně? Nebo je to rozdělené na přední a zadní?
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
rozdělené to není ... respektive je ale není jasné který jsou který ..
a vypínáš jejich vypínání .. protože wokna pokud to zařízení nepoužívají tak ho vypínají aby šetrili el. energii někdy to dělá bordel
a vypínáš jejich vypínání .. protože wokna pokud to zařízení nepoužívají tak ho vypínají aby šetrili el. energii někdy to dělá bordel
Naposledy upravil(a) Weslo dne 10 kvě 2007 13:46, celkem upraveno 1 x.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Zpět na “Problémy s hardwarem”