Problém s načítáním zpráv u Facebooku
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Problém s načítáním zpráv u Facebooku
Dobrý večer. Potřeboval bych poradit s fotkami ve zprávách na facebook. Potřebuji najít pár fotek co my posílal kámoš na facebook do zpráv, ale máme už spolu v konverzaci přes 12 000 zpráv a když bych chtěl všechny projít, tak už po pár načtení starších zpráv se zasekává prohlížeč a dostat se jen pár stovek zpráv zpět je skoro nemožné a zobrazení fotek v chatu absolutně nefunguje. Ukáže jen pár fotek a dokonce ani ty nejnovější. Jen náhodně nějaké. Neni program, který mi zobrazí jen fotky a nebo něco, abych mohl všechny zprávy projít a prohlížeč se nesekal?
Zdroj: Seasonic SS-500ET, T3 500W CPU: QuadCore Intel Core i5 750 2.67GHz RAM: Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 HyperX GPU: MSI GTX 760 2GB OS: Windows 8.1 Pro 64bit
-
- Pohlaví:
Re: Problém s načítáním zpráv u Facebooku
Na tohle asi program nebude, jedině to zprávy - akce - zobrazit fotky.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
No právě, ale to ukáže jen pár fotek.... Potřeboval bych alespoň nějakou radu, jak procházet ty zprávy, aby se to nesekalo.
Zdroj: Seasonic SS-500ET, T3 500W CPU: QuadCore Intel Core i5 750 2.67GHz RAM: Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 HyperX GPU: MSI GTX 760 2GB OS: Windows 8.1 Pro 64bit
-
- Pohlaví:
U mne se to při načítání více zpráv seká také. Co když ty fotky necháš třeba hodinu, nenačtou se?
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem nikdy nezkoušel, ale jelikož se mi těch třeba 20 fotek načte okamžitě, tak si nemyslím, ale jdu to vyzkoušet.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám sice FB schválně v angličtině, ale bude to podobné.
Když si tu konverzaci otevřeš na celé okno prohlížeče, ne jako to pidiokýnko, tak v "Actions" je "View photos in thread" nebo tak nějak
Když si tu konverzaci otevřeš na celé okno prohlížeče, ne jako to pidiokýnko, tak v "Actions" je "View photos in thread" nebo tak nějak

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
To tu právě řešíme. Ono to načte jen pár fotek a ty ostatní se nenačtou ani po chvíli. Teď jsem to zkoušel :(
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Messenger ti je ukáže všechny
The ///M. The most powerful letter in the world.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
No messenger pro windows už nefunguje a v mobilu mám též windows. Tam to běží, ale nemám tam akci zobrazit fotky. Ještě někdo nějaký nápad?
Dobrý den, nějak se v těchto diskuzích nevyznám, ale potřebuji rychlou pomoc ... Mám takový problém nezobrazují se mi všechny staré zprávy na facebooku.. Naposled s člověkem se kterým jsem si psala někde v květnu a pak z roku 2015,2014 se ztrratili a níže.. Všichni je ostatní tam mají i z roku 2011, ale já prostě ne.. Nevíte co se s tím dá dělat ?? Přece nemohli zmizet jen tak ?? Děkuji za odpověd
Jestli máš mobil s Windows phone 8.1 doporučuji stáhnout aplikaci Poradce pro upgrade. Ta ti oskenuje mobil a řekne, jestli můžeš mít Windows 10 mobile ( sam ti je dopurucim ). Jestli jdeš rozhodla k upgradu, tak tu hodku počkej.
Pote si v nastavení změn region na německo (jazyk nemusíš). Mobil se restartuje.
Pote jdi do obchodu a vyhledej Messenger (Beta) i s tou zavorkou. Ten by ti mel fungovat perfektně, je podobný jako u Applu.
Doufám ze jsem pomohl
Pote si v nastavení změn region na německo (jazyk nemusíš). Mobil se restartuje.
Pote jdi do obchodu a vyhledej Messenger (Beta) i s tou zavorkou. Ten by ti mel fungovat perfektně, je podobný jako u Applu.
Doufám ze jsem pomohl
Mě se tohle děje na počítači... Jak chci zobrazit všechny zprávy tak mi naskočí už těch pár lidí... Všichni ostatní když zobrazí všechny zprávy a chtějí dolů tak tak napíše načíst další vlákna, ale mě už se nic dál neukazuje.. Dneska ráno mi zase zmizela zpráva další ..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3231
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:18
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1700
-
od kecalek
31 pro 2024 16:27
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6375
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
-
- 4
- 4386
-
od petr22