Ahoj, když byl kamarád v Americe tak jsem ho poprosil, aby mi koupil Iphone 4S, za locknutou cenu s tím, že si ho unlocknu doma sám. Jenže on ho koupil od spolužáka, ještě levněji. Takže mám Iphone 4S locknutý na AT&T a neznám AppleID. S tím AppleID by snad problém už být neměl. Nevím, jak funguje obnova iphone přes itunes, recovery mod. Na unlock mám jeden tip, jak to provést. Taky si myslím, že není legální, záleží na tom, jestli jailbreak je legální. Kdyby se tu našel někdo, kdo už to dělal, nechť se prosím ozve.
Díky
Iphone 4S unlock
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Iphone 4S unlock
Bez toho aby to puvodni majitel pres jeho Apple ID odblokoval to nepujde. Pak teprve pujde odblokovat lock na operatora.
Z pohledu Apple je to stejna situace jako kradeny telefon.
Recovery pres Itunes se bude dozadovat prihlaseni na Apple ID pod kterym je registrovan telefon.
Z pohledu Apple je to stejna situace jako kradeny telefon.
Recovery pres Itunes se bude dozadovat prihlaseni na Apple ID pod kterym je registrovan telefon.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Je to přesně naopak, po mě to chce nejprve unlock operátora. A až potom by to mělo chtít AppleID.
Udelat se musi oboje.
Tohle je oficialni unlock operatora:
https://www.officialiphoneunlock.co.uk/ ... ff=devboot
Tohle je oficialni unlock operatora:
https://www.officialiphoneunlock.co.uk/ ... ff=devboot
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Obejít se to tedy nijak nedá? Zkoušel jsem si aspoň udělat z Iphonu Ipod, ale neúspěšně, kvůli Apple A5.
Obejit to podle me moc nepujde.
Unlock je vyrazeni zarizeni z databaze operatora, coz se bez jeho vedomi dela dost spatne.
To same lock na uzivatele - to zarizeni je registrovane pod jinym uzivatelskym uctem, to taky odblokovat nejde - puvodni majitel ho musi pod svym uctem odregistrovat.
Muzes to ale brat tak, ze cena toho unlocku je porad nizsi nez hodnota DPH ktera se mela zaplatit celnikum pri dovozu toho telefonu
Unlock je vyrazeni zarizeni z databaze operatora, coz se bez jeho vedomi dela dost spatne.
To same lock na uzivatele - to zarizeni je registrovane pod jinym uzivatelskym uctem, to taky odblokovat nejde - puvodni majitel ho musi pod svym uctem odregistrovat.
Muzes to ale brat tak, ze cena toho unlocku je porad nizsi nez hodnota DPH ktera se mela zaplatit celnikum pri dovozu toho telefonu

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Známý koupil iphone z tržnice, taky blokovaný a oni mu iphone odblokovali za 500. Zde je otázka zdali mu nevyměnili iphone za ten správný :)
Tech sluzeb co to nabizi bude vic, otazka je jak presne to delaji. Tohle co jsem daval odkaz je ofiko AT&T. Treba to umi i nejaka nase firma.
Nicmene dokud puvodni majitel telefon neodregistruje, tak s tim pres Itunes nic moc neudelas, maximalne budes moct telefonovat.
Nicmene dokud puvodni majitel telefon neodregistruje, tak s tim pres Itunes nic moc neudelas, maximalne budes moct telefonovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
v itunes to chce aktivaci, to samé jako v telefonu. A pak možná můžu změnit přes restore iOS. Ale nevím zdali to bude fungovat :) můžu vybrat soubor, ze kterýho se restore provede
To je novy nepouzity telefon? Jestli ano, tak Apple ma limit 3 mesice na registraci pod jine Apple ID a mam takovy pocit ze operator to unlockne jen pokud vyprsel kontrakt.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Podle imei je kupovaný před 2,5 rokama. Ale byl používaný.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2015 15:35) ---
našel jsem, jak to udělat. A to unlock R-SIMkou. Snad jí seženu levně..
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2015 15:35) ---
našel jsem, jak to udělat. A to unlock R-SIMkou. Snad jí seženu levně..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 4593
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
19 zář 2024 21:59
-
- 0
- 3406
-
od Søren
04 srp 2024 02:33
-
- 5
- 3113
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
- 2
- 3911
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1510
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”