Po přihlášení se odhlásí.. Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

flowem
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Po přihlášení se odhlásí..

Příspěvekod flowem » 05 led 2015 20:47

Zdravím všechny, potřebuji co nejrychleji poradit..
mám NTB, který ještě včera fungoval bez problémů. Na notebooku je celkem 5 účtů a 2 z toho jsou Administrátoři s Windowsem 7 (koupený už s notebookem). Jde o to, že když se chci dostat na účet, který není ADMIN, tak to nejde. Kliknu na ten účet, začne v pohodě načítat (asi 5 sekund), pak se asi na půl vteřiny zobrazí černá obrazovka a hned potom obrazovka "Odhlašování". Odhlásí se a zase mám na výběr na který účet chci jít. Jednoduše se hned po přihlášení odhlásí. Na ty 2 účty které mají Admin práva se dostanu bez problému. NTB jsem projel Avastem a Malwarebytes Anti-Malware. Něco to našlo, ale nepomohlo to.

Poslední známou funkční konfiguraci jsem zkoušel, nic se nezměnilo.

Prosím, co mám dělat? Čím to může být? Ptejte se na co chcete.
Děkuji!
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Po přihlášení se odhlásí..

Příspěvekod Uziv00 » 05 led 2015 20:49

Zkus jeden z účtů změnit práva na admina a přihlásit se.

flowem
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Po přihlášení se odhlásí..  Vyřešeno

Příspěvekod flowem » 05 led 2015 21:04

A hele, to mě nenapadlo. Naběhlo to :-D ..Teď čím to je?
-díky :-)

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2015 21:10) ---

Moment.. před chvílí jsem na netu našel tohle:

1. Spust regedit

2. jdi do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

3. Vpravo najdi polozku Userinit. Dvojklikni na ten Userinit a zmen hodnotu na C:\Windows\System32\userinit.exe, ta carka na konci je zamerne!

4. Dej restart a jiz by melo byt vse OK.

V bodě 3. je napsáno že v Userinit má být "C:\Windows\System32\userinit.exe," a já jsem tam měl tohle + ještě něco jinýho, tak jsem to smazal a napsal pouze "C:\Windows\System32\userinit.exe," a ono to jede všechno už :-D

Nechápu, čím to bylo.. jak se to přepsalo nebo co, když to šlo včera normálně.
Každopádně děkuji a já ti to ještě nechám odemknuté pro případné vyjádření.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”