Dobrý deň.
Včera som chcel preinštalovať systém, lebo mi nechcel ísť internet na PC, aj keď na ostatných PC a aj na wi-fi išiel a nieje chyba v kábli lebo na notebooku kde som to skúšal išiel a na PC nie. Lenže asi som mal nejakým spôsobom poškodený disk a tak mi inštaláciu nedokončilo lebo nevedelo prečítať niektoré súbory a tým pádom tam mám teraz nedoinštalovaný windows a ten pôvodný a vždy keď chcem zapnúť systém musím spustiť bios, vypnúť pc a znova zapnúť a rýchlo prepnúš šípkami na pôvodný systém. Neviete mi poradiť ako odstránim ten nedoinštalovaný systém aby mi to pri spúšťaní nezapínalo ?
Ďakujem pekne.
PS: nevedeli by ste mi poradiť ešte prečo mi vypadáva internet na PC ? všade na ostatných PC ide no len mne to aj na pár dní akoby vypadne a potom zase ide. Kábel som už vymenil a nepomohlo. Sieťovú kartu mám integrovanú v základnej doske, ktorú som kupoval v auguste.
Windows7, problém pri preinštalovaní
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows7, problém pri preinštalovaní
asi instalačka win je poškozená pokud ne znovu instaluj win7 nebo co mas
když tak skus programy na kontrolu disku poku je poškozeny disk kup nový nebo oprav jestli to jde
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2015 20:47) ---
jo nezapomeň po reistalaci nainstalovat ovladače ale stahni je znetu ne stěch cd tam jsou hodně staré a způsobuji někdy pády win
když tak skus programy na kontrolu disku poku je poškozeny disk kup nový nebo oprav jestli to jde
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Led 2015 20:47) ---
jo nezapomeň po reistalaci nainstalovat ovladače ale stahni je znetu ne stěch cd tam jsou hodně staré a způsobuji někdy pády win
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4230
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06