Zdravím, mám problém s načítáním systému. Trvá to 3 minuty než je počítač použitelný, za starých časů i s hodně programy to trvalo vždy pod 2 minuty. Dělal jsem obnovu systému, tudíž čistý Win a k němu nainstalvoal základní programy. Problém ale nastal od doby, kdy jsem jako strojař nainstaloval 4 programy od Autodesku. Jak asi víte, instaluje to milion věcí a dost jich je i pro mě nepotřebných (servrové propojování apod.). Já bych nyní potřeboval zjistit, které konkrétně to brzdí a nejlépe se jich zkusit zbavit, ale bohatě by mi stačilo zakázat jejich načítání po zapnutí - tím i neohrozím funkčnost programu.
Dokázal byste mi někdo poradit jak mám postupovat? V po spuštění tyto položky nevidím.
Win7 - pomalé bootování, moc procesů po spuštění (Autodesk)
Win7 - pomalé bootování, moc procesů po spuštění (Autodesk)
Naposledy upravil(a) XvopiX dne 30 led 2015 16:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Re: Win7 - pomalé bootování, moc procesů po spuštění
Správce úloh, záložka Po spuštění.
Re: Win7 - pomalé bootování, moc procesů po spuštění (Autode
Jestli myslíte služby, tak to jsem nalezl. Teď mi jde tedy o to, co tam u tich položek mám zaškrtnout. Když dám zakázáno, a poté spustím program, zůstane to stále zakázáno? Zde tedy bude asi nejlepší zadat spuštění ručně že?
EDIT: Co znamená Zpožděné spuštění? Po jaké době k němu dojde?
EDIT: Co znamená Zpožděné spuštění? Po jaké době k němu dojde?
Naposledy upravil(a) XvopiX dne 30 led 2015 16:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Ne nemyslím služby, myslím co se spouští po zapnutí PC. Pokud to zakážeš, pak bude start rychlejší a potřebné si zapneš manuálně. Co zakázat ti neporadím, ty programy neznám a jak si psal, možná by se omezily nějaké funkce.
Ve správci úloh žádné Po spuštění nemám. Ale jak jsem říkal, v po spuštění jsem byl a tyto položky tam nejsou. Myslím že pro mě jsou déležité ty služby, ty jsou přeci taky bootovány ne? Ale nyní bych ptořeboval vysvětlit ty pojmy pro Spustit (viz. výše)
-
- Pohlaví:
Nerozumím ti, program /y/ některé se spouští se startem PC a to lze zakázat. Procesy jsou něco jiného a služby také. pokud se program spustí, musí běžet na nějakých službách a ty služby zase spustí potřebné procesy.
Pokud chce zrychlit start, pak zakaž co nepotřebuješ a pak to spouštěj manuálně.
Ale s tím by ti odborněji poradil místní odborník MiliNess!
Pokud chce zrychlit start, pak zakaž co nepotřebuješ a pak to spouštěj manuálně.
Ale s tím by ti odborněji poradil místní odborník MiliNess!
Aha, tohle jsem přesně nechápal jak spolu souvisí. V pospuštění jsem vše od toho Autodesku zakázal, plus i něco v tich službách, což asi teda vrátím zpět jak bylo, abych teda neomezil funkce programů. Jinak ale bootování trvá stále stejně pomalu, takže bych se chtěl zeptat, jestli není nějaký program, který dokáže zaznamenávat co se tam dlouho načítá apod.
A o pomoc bych ho mohl požádat jak?
A o pomoc bych ho mohl požádat jak?
-
- Pohlaví:
Ten program jsem tu tento týden viděl v nějakém tématu a myslím, že ho sem dal právě MiliNess. Požádej ho o radu.
-
- Pohlaví:
Blue Spirit... Správca procesov pri spustený nie je v Task Managery (správcovy úloh) vo Windows 7, tam je až od 8(.1)
Rada:
Stlač Win+R a zadaj "msconfig" a tam máš "Startup" alebo "Pri spustení". Tam si to povypínaj.
Rada:
Stlač Win+R a zadaj "msconfig" a tam máš "Startup" alebo "Pri spustení". Tam si to povypínaj.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:58, celkem upraveno 3 x.
Já si říkal jestli není u mě něco špatně. Takhle jsem to našel, to znám. Díky za doplnění, teď potřebuji zjistit co to tak brzdí no.
-
- Pohlaví:
Méně psát a více přemýšlet!
Ten program jsem tu tento týden viděl v nějakém tématu a myslím, že ho sem dal právě MiliNess. Požádej ho o radu.
To je přístup.. já přemýšlím... Po příspěvcích jsem pátral, i na jeho profilu a bez úspěchu, tak jsem ho samozdřejmě zkontaktoval a poprosil o radu. Teď mi zbývá jen čekat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2573
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3734
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
- 11
- 4554
-
od Kminek