ahojte
mam windows xp a uz skoncili aktualizacie v minulý rok v apríli..
problém je v tom, ze nemam moc silnejsi pocitac a neviem ci by mi utiahol win 7...tak sa chcem opýtat ze ako mam dalej postupovat, lebo windows xp mam uz starý...mam sice aktualny antivirus ale mam vôbec dalej ho pouzivat alebo ako dalej ? momentalne nemam peniaze na nový pocitác, nemôzem si ho dovolit kupit...
a takisto aj po aktualizaciach sa mi stalo ze sa mi nainstalovali nejake aktualizacie aj po tom dátume vo win xp...moja otázka je ze ci sa nemohol v compe nainstalovat daky virus alebo podobne
dakujem
ahoj
co dalej s win xp
co dalej s win xp
Come on
I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: co dalej s win xp
Windows jen ve WinXP jen ve formě aktualizace instaluje program na kontrolu virových hrozeb. Již nic jiného. Pokud si budeš dávat pozor můžeš PC s WinXP dále používat a šetřit na nový PC a OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”