program na ID3 tagy
program na ID3 tagy
neznate nejaky program kterym bych mohl upravovat id3 tagy u pisnicek nejak jednoduze?aby se treba tag jmenoval stejne jak pisnicka?
Momentálně sedím dva dny u PC a dělám pořádek v mp3 a jako super se mě jevil první den MP3Tag ke stažení na slunečnici.Je free a dokonce je podporována čeština.
Pak jsem se začal zajímat i o lyrics a tam bych doporučil Lyrics3editor ke stažení zde.Jednoduché vložení textu písně a vkládání časovích značek během přehrávání ve Vinampu.
Ještě je dobrý MediaTegger,který je také v CZ a dají se tam vložit jak tagy o mp3 tak i lyrics,ale nepřišel na časové značky.Na lyrics je podle mne super výše zmiňovaný sw.
Pak jsem se začal zajímat i o lyrics a tam bych doporučil Lyrics3editor ke stažení zde.Jednoduché vložení textu písně a vkládání časovích značek během přehrávání ve Vinampu.
Ještě je dobrý MediaTegger,který je také v CZ a dají se tam vložit jak tagy o mp3 tak i lyrics,ale nepřišel na časové značky.Na lyrics je podle mne super výše zmiňovaný sw.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
No když by jsi si pořádně procházel odpovědi na tvojí otázku a trochu se snažil sám, tak by jsi si všiml že odkaz na MediaTagger je zároveň odkazem na stránky kde je ten návod.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4756
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6107
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3538
-
od RostislavC