AMV(vyřešeno)

...

Moderátor: Mods_senior

Schiller
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

AMV(vyřešeno)

Příspěvekod Schiller » 27 kvě 2007 21:52

Chtěl bych vědět,proč,když převedu film do amv hraje v přehrávači chviličku a ne celý.Můžete mi někdo pomoct.
Naposledy upravil(a) Schiller dne 04 čer 2007 12:38, celkem upraveno 1 x.

Reklama
alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 28 kvě 2007 06:38

čím to převádíš a z jakého formátu??Není použitý soft pouze trial resp. demo??Tam je pak omezení že to konvertuje jen malou část na ukázku.Moc informací jsi nedal.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Schiller
nováček
Stav:

polepším se

Příspěvekod Schiller » 28 kvě 2007 17:03

S tím formátem AMV se ještě polepším,to spíš kámošovi to nejde.Já bych spíš chtěl poradit s SMV.Převádím to programem k mp4-ce,převede to celý,z AVI to převést nechce,píše nějaký results 0*osmimístný číslo.Tak to převádím nejdřív jiným programem na WMV a pak do SMV.Z Divx a Xvid to taky do SMV nepřevede.Na převod z AVI do WMV používám Win Avi Video Converter a na SMV -SMVTranscoder přibalený k mp4.Jinak zkoušel jsem si převést Eragona do wmv a pak do smv.Film je celý,ale na začátku filmu a ve scénách,kde je ohenˇto skáče.K tomu amv už můžu též dodat.Převádí to z wmv do amv,ale jak říkám chviličku to pak hraje,cca z 12minutového klipu 1:20s.Amv Converter používá na ten převod.

Schiller
nováček
Stav:

M-Video

Příspěvekod Schiller » 29 kvě 2007 23:46

convertor pro přehrávač má v nastavení quality level:high(200MByte/hr),medium(128MByte/hr).Dále dimension:128x96 a 128x128.Tohle všechno mám vyzkoušené,ale jaké filmy a v jakém rozlišení převádět můžu jsem ještě nezjistil a vyzkoušel jsem toho převádění dost.V návodu píšou,že podporované formáty jsou:avi,divx,mpeg.Ale mpeg formátů je víc a upřesnit to v nastavení konverze neumím.Někde na internetu jsem viděl,že formát AVI je totéž jako DIVX.Je to pravda?Pak by do návodu psali hlouposti.Už bych se to chtěl taky naučit,ale zatím v tom mám takovej guláš,že prostě nevím,jak mám na vás své otázky specifikovat.

wichin
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod wichin » 30 kvě 2007 00:05

Zpět na “Vše ostatní (sw)”