Zdravím Vás všechny,
Pokouším se streamovat na twitch.tv ale strašně se mi to seká. Vyzkoušel jsem proto druhé řešení a to live stream na youtube, který mi jde bez sekání v dobré kvalitě. Našel jsem však problém a to je, že nemohu najít plugin který by mi do hry vložil youtube chat.. Víte někdo jak do hry dostat ten chat protože všude se píše jen o chatu twitch.tv
Youtube chat do videa
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Youtube chat do videa
Bohužel nijak :) Youtube to nemá tak dobře pořešeno jako ptávě twitch.tv a žádné pluginy na youtube buhužel nejsou :/
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a mohl bys poradit proc stream se mi na twitch seká a na youtube ne?
Tak záleží co používáš za program na streamování :) A pak na jaký server posíláš data, ale je blbost aby se ti na youtubu stream nesekam a na twitch ano :) Udělej screen s nastavením jak pro youtube tak pro twitch :)
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli streamuješ na té sestavě v profilu, tak se není čemu divit.
Taky by to chtělo osvětlit, co znamená "seká".
Taky by to chtělo osvětlit, co znamená "seká".
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ne mám amd fx6100 6jáder, 16GB ram, grafika geforce gtx 650 2GB.... Vysílal jsem přes open broadcaster a později jsem vyzkoušel geforce experience shadowplay. vždy se jednalo o datový tok 1500 mbps(720p) + úrovně videa střední, zvuk 128kb, (zkoušel jsem při streamovaní kodek mp4 později avi. (při kodeku mp4 se mi sekala při streamu hra!!) Dnes jsem si zakoupil program mirillis action, který prvek stream podporuje také... Nestíhám to dnes vyzkoušet, ale opravdu lidem na youtube se stream neseká a twitch jim to každou minutu načíta data. Co se týče twitch na open broadcaster tam jsem nastavil region ještě EU.Prague.CZ, který mi i ukazoval přez program nejlepší ms....Takže jsem s toho navětvi
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to nejsi jediný, kámoš má taky celkem dobrou sestavu a nonstop mi to u něho bufferuje, každých 10s cca. Já když streamuji, tak tomu samému to u mě jede ok, ale třeba Adysovi zde z fóra to taky bufferuje. Twitch to má asi pošahané.
Sestava v profilu.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
uz jsem prisel na problem. Problem totiz neni u me jako u hrace , ktery streamuje ale problem je u toho kdo se diva. prisel jsem na to protoze jsem udelal test stream kam jsem pozval 20 lidi/12ti lidem to slo a 8mi se to sekalo. nasel jsem na internetu navod jak to udelat a tem lidem to najednou bezelo bez problemu. jeden navod je ten ze nastavis novy prikaz do windows firewall a nebo je tu moznost prez konzoli si spustit prikazovy radek ktery ti zapne stream prez vlc player. problem je pry u flash player+zaneseny prohlizec napriklad chrome
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3252
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26
-
- 9
- 6178
-
od jval
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2718
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6210
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1232