Periférie CS:GO

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Rainb00w
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Periférie CS:GO

Příspěvekod Rainb00w » 09 bře 2015 17:30

Zdravím. Budu si kupovat notebook a když už, tak si k němu chci vzít rovnou novou výbavu. Na notebooku budu hrát převážně FPS hry, takže rozhodně mechanickou klávesnici a vysoce kvalitní myš. Buďto černou nebo bílou barvu, na tom nijak extra nesejde. Cenu přesně nevím, nejlépe co nejlevnější, ale co nejkvalitnější. Rozhodně nechci něco za víc jak 2200Kč. Klávesnice nemusí být podsvícená, ale rozhodně by mi to nevadilo. Sluchátka už jsem si vybral, SteelSeries Siberia V2, do těch mi nerejpejte. Zatím to mám jako Logitech G502 (myš) a ROCCAT Ryos MK. Vyhovovalo mi to na 100%, protože odehraju minimálně 8 hodin denně, ale přišlo mi to trošku dražší. Pokud se tu nenajde nic, co by se mi zamlouvalo, koupím to takhle. Port nejlébe USB (3.0). Na značce nijak nesejde, hlavně to musí bejt poměr cena / kvalita na jedničku. V seznamu je lze vidět, i k čemu to půjde + moje Siberie a dokonce i SteelSeries QcK Frost Blue, u které jsem se chtěl zeptat, jestli je nějak horší než klasická QcK. Napadlo mě, jestli to ten potisk třeba nezhorší nebo tak něco.
Díky za odpovědi, vše ocením.

Reklama
satik
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Periférie CS:GO

Příspěvekod satik » 09 bře 2015 17:32

na csgo bych hlavne doporucil extra monitor, idealne 144Hz.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index

Rainb00w
nováček
Stav:

Re: Periférie CS:GO

Příspěvekod Rainb00w » 09 bře 2015 17:47

Teďka probírám periferie, o monitoru vím, ale teďka na něj prostě nemám.. Můžeš mi nějakej doporučit, zase poměr kvalita / cena, ale teďka ho kupovat rozhodně nebudu.. Vrátíme se k původnímu tématu..
EDIT: Nakonec jsem teda vzal tento BenQ. Ještě si na něj našetřím, a postupem času ho taky koupím.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”