Dobrej

Mám pár otázek, jak to všechno běhá a funguje... Konkrétně k třeba tomuto připojení
http://www.dsl.cz/adsl-internet/fast-vdsl-20-mbit-n11761) Kde to bere signál?

Spíše, jak to bude fungovat nějkde na vesnici- na tý stránce nahoře sem tam dal svou adresu a píše mi to, že max. rychlost připojení na této adrese je: VDSL- 20Mbit a pro ADSL něco kolem 9Mbit. tak nevům, jestli tomu věřit, že je tu pokrytí.
2) Jak to sem vůbec nainstalujou- myslím k nám domů...
3) Vidím, že je to O2 síť, ovšem pokud vlezu na O2 a dám tam adresu, tak to píše, že můžou nabídnout 9Mbit

To by asi tak odpovídalo tomu nahoře a teď jsem zmaten- když nabízí na mojí adresu jen tohle (síť O2, asi ADSL) a tam mi to píše VDSL 20Mbit (přes síť O2, když se podíváte na ty podrobnosti toho linku nahoře), to jako O2 na svých stránkách nenabízí VDSL, ale jiná společnost nabízí VDSL přes jejich příjímače (nevim jak to nazvat

). Takže jak to teda je, nebo co si myslíte?
EDIT: jojojo

To nejdůležitější: Jak je to s tou agregací (tady je 1:50). Jak by to ovlivnilo mojí rychlost? A kdo všechno by vlastně tohle připojení sdílelo, když pochybuju, že tady na vesnici by někdo takovej net měl)
MSI 7870, Phenom2 X4 965, 8gb RAM, 1TB WD, SeaSonic M12II 520W,Gigabyte GA-970-UD3, Gelid ST...