Dobrý den, koupil jsem si notebook Lenovo G500 od https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g500 ... 939994.htm
Popis problému: Grafická karta AMD radeon 8500 mi ve správci zařízení ukazuje, že funguje správně, při testu hlásí chybu ''not application'' a při testu grafiky v programu od lenova to hlásilo: nemůžu najít/otevřít OpenCL a direct3D Viz screen.. Ovladače jsem přeinstaloval a nainstaloval znova, problém přetrvá, stáhl jsem i catalyst a direct mám, dokonce jsem i ten direct přeinstaloval, také beze změn. Při stisku na start a vypnout počítač se počítač jakoby vypíná, ale restartne se aniž by se vypl úplně, když dám vypnout po naběhnutí, vypne se normálně, myslím, že to souvisí s tím AMD, proto to zde zmiňuji. Když zakážu Tu grafiku Intel HD a spustím hru, napíše to chybu device, tudiž že není grafika, takže mi to jeden jen s intel, není možné, že by se to hádalo?
Notebook mám asi 3 týdny a problém byl už hned zpočátku,jen jsem tomu nevěnoval pozornost, mé znalosti jsou SS v oboru mechanik elektrotechnik, tak o tomhle vím dosti a vždy jsem si vše udělal sám, ale v tomhle si opravdu už nevím rady a navíc ve Win 8.1 64x se vůbec nevyznám..
Děkuji za každou radu, budu strašně moc vděčný
Pavel
Problém s grafickou kartou AMD Radeon 8500
Re: Problém s grafickou kartou AMD Radeon 8500
Hláška "not applicable" znamená, že test nemohl být aplikován (proveden), což ještě nemusí znamenat problém dotyčného zařízení. Nedávno vyšla aktualizace LSC - zkusil bych nainstalovat a otestovat znovu.
Re: Problém s grafickou kartou AMD Radeon 8500
Aktualizaci jsem již provedl a problém stále přetrvá, problém spočívá i v tom, že když zakážu INTEL HD ve správci a chci rozjet hru, když ta AMD hlásí že funguje správně, napíše to chybu ve smyslu ať nainstaluji správné ovladače, ale ty mám a už tam i byli
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2202
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2176
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3261
-
od Søren