Možná to bude znít divně a možná to ani nepatří do tohoto vlákna. Osobně sem neměl ani tušení kam bych to dal a jak bych to měl hledat na internetu a zda to vůbec lze.
Osobně se tedy chci zeptat jestli nějak lze někde zadat, aby si mozilla brala jen 300kb/s a hra například lolko, BF3 bralo zbytek (V mím případě 700Kb/s).
Příklad: Hraju tedy to lolko a u toho chci mít puštěnou hudbu na youtube (v 360p). Ale i přesto že to mám že to mám kvalitě vyšší či jen 360p, rozdíl to moc nedělá a ve hře mám sem tam lagy (Hapruje to od 30-120ms). Ovšem kdybych si určil že youtube mi bude brát jen 300-500 kb/s tak pro lolko ten zbytek úplně stačit bude. A vím to protože, když si dám něco stahovat přes torrent kde lze nastavit rychlost stahování (nastavuju na 500kb/s) tak ve hře lagy nemám.
Rozdělení internetu na aplikace
Re: Rozdělení internetu na aplikace
Na to sem se neptal, otázka zněla jestli to lze nějak rozdělovat (omezovat). Ať už v systému, nebo přes program.
Urcite to je udělat v routeru, který to umí. Ale ty jsou už na vyšší úrovni. U těch obyčejných routeru nevím, možná to jde pres qos, ale to ti tu nekdi bude muset napsat, tomu nerozumim
No tak máme wi-fi router, ale jen ten co sme dostali od poskytovatele internetu. Takže nic extra a pochybuju, že to umí nějaký psí kusy. A na youtube, nebo v mozille se nedá nastavit nějaký omezení? .)
Edit: Myslím omezení, který lze nastavit například u µTorrent. Něco podobnýho právě hledám.
Edit: Myslím omezení, který lze nastavit například u µTorrent. Něco podobnýho právě hledám.
-
- Pohlaví:
Jestli Router umí "psí kusy" najdeš v jeho specifikaci.
Další nejde.
Další nejde.
Omezeni nastavis přímo v mtorrentu, pokud ti jde o něj. V mozile nic nenastavis, ona neridi tok inetem a v síti.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4726
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4543
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281
-