Dobrý den,
mám takový menší problém. Vždy když zapnu notebook (Acer Aspire V3-571G) tak vše běží v pořádku. Postupně jak začnu hrát nějakou hru se počítač samozřejmě lehce začne ohřívat. No a pak nastává největší problém. Moje klávesy si začnou dělat co chtějí. Když držím třeba " W " a pustím ho tak se klávesa sice vymáčkne ale počítač to stále bere že je zmáčklá a jede to stále do předu nebo se do kolky stále píše "wwwwwwwwww". Můžu se snažit mačkat jiné klávesy nebo stále tu samou, ale i tak to pořád registruje to " W ". Po malé chvíli 2 - 10 sekundách se to samo odbugne a můžu mačkat něco jiného, ale jakmile zase delší dobu podržím " W " tak se to zase bugne. Je to hodně provokativní a neúnosné při hraní her. Nestává se to jen " W ", ale i u jiných kláves. (většinou ty co používám nejvíce W,A,S,D,C,R,T atd.).
Velice prosím o radu, už jsem z toho na prášky.
Předem děkuji Aron.
Klávesy fungují jako zapnuté Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Klávesy fungují jako zapnuté Vyřešeno
Problém může způsobovat přehřívání, ale také znečištěná klávesnice. Nejspíše je třeba vyfoukat prach z ntb, případně dát vyčistit do servisu. Případně můžeš zkusit připojit externí klávesnici, zda se projevuje stejný problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Problémy s hardwarem”