Zdravím! Při neúspěš.pokusu odinstalovat Asus GPU tweak(utilita na ventilátor graf.karty),vypíše "1608:Unable to create InstalDriver instance.Return code: -2147221021".V nouzovém režimu to nejde také a píše: "Fail to load dlls.Pleas instal VGA driver".
Při snaze nainstalovat updatovaný Tweak (přepsat ten původní) ,v průběhu napíše: "Error 1719.The Windows Installer Service could not be accessed.This can occur if the Windows Installer is not correctly installed.Contact your support personnel assistance."
Nainstaloval jsem na zkoušku aplikaci s MSI ,program Hamachi (.msi). Instalace i následná odinstalace proběhla vpořádku. Spustil jsem Kontrola system.souborů (SFC.exe) a výsledek - všechny soubory windows nepoškozeny,vpořádku.
Můžete poradit?Děkuji.
Win8.1 Windows Installer error
Re: Win8.1 Windows Installer error
Pročpak se asi doporučuje odinstalovávat ovladače v nouzovém režimu?
Omlouvám se,ale případnou radu jsem z té otázky nepochopil.
Ta rada zní, že ovladače se mají odinstalovávat v nouzovém režimu (Safe Mode)
Ve správci zařízení je přímo kolonka na odebrání ovládače,takže ten SafeMode není tak jednoznačný.Navíc ten dotyčný Asus GPU tweak je mezi nainstalovanými programy,takže by měl jít také tamto odinstalovat. Ale nehádám se a beru na vědomí.Jenže teď mi to poučení je jaksi k ničemu.Raději bych dostal od někoho radu,co teď s tím.
Zatím vyřešeno ! AsusGPUtweak jsem z PC odstranil.Teď ještě počkám,zda se mi budou instalovat aktualizace z Win Update a půjde bez problémů instal a odinstal programy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8070
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30