Příspěvekod Michael850 » 20 dub 2015 20:07
Levou zadní. Tu i5 jsem ti dal slabší, protože se víc vyplatí, ale jinak si můžeš připlatit. Deska chtěla určitě vyměnit, ta cos vybral je úplně ta nejzákladněch do levných počítačů - té i5 by se to moc nelíbilo. Tato je za super cenu a dokonce dokáže ty procesory i dobře taktovat, proto jsem doporučil chladič, kdyby ses do toho chtěl pustit, jinak by postačila i GIGABYTE B85M D3H a chladič BOX dodávaný k procesoru nebo naopak připlatit ještě na SilentiumPC Fera 2, má lepší uchycení (ale v tomto případě by se chladič kupoval kvůli tichosti). U RAM jsem zastánce 1 modulu, u 2 se zbytečně zabírají 2 sloty a zvyšuje se šance poruchy (ale v dual chanellu když se ti pokazí 1 modul, tak budeš mít stále 2., tak to je tak na stejno), ale musíš si připlatit. Grafika cos vybral je dobrá, ale pokud si nepotrpíš na ticho, tak je blbost kupovat tuto verzi, o několik stovek levnější Gainward je výkonější s taky dobrým chladičem.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent