Předem se všem zdejším uživatelům omlouvám za možné (ne) vhodné vložení příspěvku. Obdivuji vaše schopnosti orientovat se v této problematice a proto vás prosí o pomoc. Po téměr 3 letech jsem pořídil nový ntb a straý jsem se rozhodl """vyčistit""" a předat dalším potřebný. Opravdu se mi to povedlo. K ntb byl windows na cd a při reinstalaci jsem vymazal veškerá data. jak jsem byl spokojený, ale ono ejhle: nefunguje nic, wifi, grafická karta, prostě nic. Vím že můsím stáhnout ovladače z org. stránek výrobce, ale nedaří se mi nic.
NTB - Samsung win 7 sp1
model: NP 305 V5A- S01CZ
díky všem za rady a náměty na help, thanks
reinstal win 7 total deleted disk
reinstal win 7 total deleted disk
Naposledy upravil(a) fanousek dne 22 dub 2015 11:54, celkem upraveno 1 x.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: komplexní problém NTB
Win7 jsou na DVD a navic se obvykle provadi spis 'factory reset' ze skryteho oddilu na disku.
Ovladace od Samsungu jsi uz zkousel?
Ovladace od Samsungu jsi uz zkousel?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
mluvil jsem s člověkem přímo ze samsungu, dle rady jsem stáhnul ovladače, ale nic se nezměnilo. Nedá se někde sehnat záloha disku se všemi ovladači (tovární nastavení ntb?) Myslím si, že jsem to tam měl, ale při instalaci jsem to vše vlastní blbostí vymazal. Jsem amatér, takže nevidím řešení.
myslím si, že jsem udělal asi nějakej total delete disk se vším příslušenstvím. Nehlásí se mi ani grafická karta. se říká, ševče drž se svého kopyta
myslím si, že jsem udělal asi nějakej total delete disk se vším příslušenstvím. Nehlásí se mi ani grafická karta. se říká, ševče drž se svého kopyta

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: reinstal win 7 total deleted disk
Jestli dobře chápu uvedený popis, tak jsi před instalací naformátoval disk a nainstaloval pomocí CD s Windows 7, ale chybí ovládače. Windows tedy naběhne? Ovladače, které jsi stáhl musíš nyní nainstalovat. Předpokládám, že jsi stahoval zde - http://www.samsung.com/cz/support/model/NP305V5A-S01CZ .
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
díky za reakci. postup byl následující. vzal jsem dvd win ý které bylo součástí balení k ntb a započal """čistit"" při instalaci win 7 jsem zvolil vlastní (nastavení, přeinstalaci atd. nevím přesně) a úspěšně vymazal vše co na disku bylo. win se spustí v pohodě, ale nejde mi téměř nic. Ovladače co jsem stáhnul (ano, přímo z org. stránek) se mi nedaří rozhýbat. Potřeboval bych primárně rozhýbat wifi ale nevím jak, ať nainstaluju jakýkoliv ovladač z org. stránek wifi prostě nejde.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
fanousek píše:mluvil jsem s člověkem přímo ze samsungu...
Tak se ho zeptej, zda ti neposlou Recovery DVD pro tvuj stroj. Tato sluzba bude nejspis zpoplatnena, ale za blbost (kterou bylo smazani celeho disku) se holt plati. Druhe DVD s ovladaci zrejme nemas, ze?
Ktery ovladac pro Wifi jsi zkousel a jakou to vypsalo hlasku pri neuspechu?
Psal jsem si na online podpoře, tak zkusím vznést dotaz na recovery DVD, díky za námět. Za blbost se platí to bezesporu. Instaloval jsem ovladač dle doporučení Wireless LAN BROADCOM win 7 verze 5.60.350.21 ale předtím jsem zkoušel kde co, nevím zda neskusit přeinstalovat win z DVD znova a nejprve zkusit tento ovladač. Hlášku to nevyhodilo žádnou??? nechápu. Nebude lepší svěřit ntb nějakému servisu k opravě? děkuji
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Na ten laptop jsou 3 různé drivery pro wi-fi. Intel, Broadcom a Atheros. Jaká wi-fi je v notebooku zjistis, když kouknes na štítek vespod, černá cedulka, bílé písmo a bude tam jeden z těch výrobců napsaný.
Překvapuje mě, že tu po Tobě nikdo nechtěl screen ze správce zařízení. Takhle netušíme, co za ovladače je nebo není nainstalované.
Za recovery dvd bych tu cenu jen kvůli ovladačům nedal.
Překvapuje mě, že tu po Tobě nikdo nechtěl screen ze správce zařízení. Takhle netušíme, co za ovladače je nebo není nainstalované.
Za recovery dvd bych tu cenu jen kvůli ovladačům nedal.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
bohužel tato informace na štítku není uvedena.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Dub 2015 14:32) ---
tak recovery za 500 Kč bez papíru. Achjo to jsem ale vocas.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Dub 2015 14:32) ---
tak recovery za 500 Kč bez papíru. Achjo to jsem ale vocas.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Sikovny kamarad bude levnejsi, nez recovery ci servis. Nemas po ruce nekoho?
Nebo stahni ten 'Install Guide' (podle velikosti to bude kompletni balik ovladacu) a ten aplikuj na novou (=cistou) instalaci z toho tveho DVD.
Pro zacatek by stacilo ID te wifi karty.
Nebo stahni ten 'Install Guide' (podle velikosti to bude kompletni balik ovladacu) a ten aplikuj na novou (=cistou) instalaci z toho tveho DVD.
d1amond píše:screen ze správce zařízení
Pro zacatek by stacilo ID te wifi karty.
Zkusím sám, díky za radu, připadá mi nejlépe realizovatelná, znovu smažu při instalaci disk, a pak nainstaluji (se pokusím
) celý balík "install guide"
id wifi karty nevím kde hledat.

id wifi karty nevím kde hledat.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3250
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 5
- 1432
-
od mmmartin