Disk se sám zaplňuje

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Gurio
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Disk se sám zaplňuje

Příspěvekod Gurio » 25 dub 2015 23:13

Zdravím, mám problém s mým SSD diskem, sám od sebe se zaplňuje, posledně jsem vymazal asi 7GB a za tři dny už je to zase plné, přitom jsem nic nestahoval, už nemám co mazat.
A když rozkliknu disk C: označím všechny složky, pak dám vlastnosti tak je tam napsané že to všechno zabírá 86,8GB. Přitom disk má kapacitu 119GB takže by ve skutečnosti mělo být volné 32,2GB
Ale disk mi píše že je volné jenom 2,03GB. a stále se to více zaplňuje. Musí to být vir jinak nevím, coockie by v životě nemohly zabrat 30 GB.
Děkuji

Reklama
mople71
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Disk se sám zaplňuje

Příspěvekod mople71 » 25 dub 2015 23:49

Ahoj,

vymaž body obnovy... ;)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 dub 2015 01:27

Ten vir je tvůj OS. Zase další nevěřící Tomáš! Laskavě se pouč o potřebách tvého operačního systému, pak se nebudeš divit!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 dub 2015 13:13

Nastav si menší místo pro body obnovy. Ovládací panely - Ochrana systému - Vlastnosti systému a tam Nastavení ochrany - konfigurovat a tam zvol disk s OS a běžcem si nastav rezervovanou velikost pro body obnovy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod jerabina » 26 dub 2015 14:02

Jenom doplním, že ve stejné sekci můžeš Body obnovy smazat a že na Body obnovy bohatě stačí 5% kapacity disku.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 dub 2015 14:40

Nastavením nižší hodnoty se zároveň odstraní nejstarší body obnovy, které se nevejdou do nastavené velikosti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”