Zdravím, mám problém s mým SSD diskem, sám od sebe se zaplňuje, posledně jsem vymazal asi 7GB a za tři dny už je to zase plné, přitom jsem nic nestahoval, už nemám co mazat.
A když rozkliknu disk C: označím všechny složky, pak dám vlastnosti tak je tam napsané že to všechno zabírá 86,8GB. Přitom disk má kapacitu 119GB takže by ve skutečnosti mělo být volné 32,2GB
Ale disk mi píše že je volné jenom 2,03GB. a stále se to více zaplňuje. Musí to být vir jinak nevím, coockie by v životě nemohly zabrat 30 GB.
Děkuji
Disk se sám zaplňuje
Re: Disk se sám zaplňuje
Ahoj,
vymaž body obnovy...
vymaž body obnovy...

Ten vir je tvůj OS. Zase další nevěřící Tomáš! Laskavě se pouč o potřebách tvého operačního systému, pak se nebudeš divit!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nastav si menší místo pro body obnovy. Ovládací panely - Ochrana systému - Vlastnosti systému a tam Nastavení ochrany - konfigurovat a tam zvol disk s OS a běžcem si nastav rezervovanou velikost pro body obnovy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jenom doplním, že ve stejné sekci můžeš Body obnovy smazat a že na Body obnovy bohatě stačí 5% kapacity disku.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavením nižší hodnoty se zároveň odstraní nejstarší body obnovy, které se nevejdou do nastavené velikosti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”