Zdravím všechny přítomné,
opět mám problémy s počítačem. Počítač (notebook) Acer Aspire S3 se mi před pěti měsíci vrátil z opravnu kvůli vadnému HDD. Od té doby sice funguje, ale občas vydává zvuky k nevydržení. Přirovnal bych to ke zvuku motorové pily. Včera večer, se mi při tomto zvuku dokonce notebook sekl, musel jsem ho natvrdo vypnout a znova zapnout. Bohužel se ale počítač nespustil a vypsala se mi chybová hláška "explorer.exe chyba programu", nějak tak znělo to okno. Tak jsem to zkusil udělat znova, opět ta samá chyba. Nechal jsem počítač odpočívat a dnes ráno jsem ho pustil znova. Počítač nenajel a jen napsal hlášku "BOOTMGR chybí, restartujte...". Mám operační systém W7, přemýšlel jsem nad reinstalací, ale nevím, jestli by to pomohlo a jestli bych to neudělal ještě horší. Zkoušel jsem zapnout recovery přes F8 při načítaní, ale jakmile podržím nějakou klávesu dlouho, počítač začne pípat. Prosím o radu, předem děkuji! :)
BOOTMGR chybí, restartujte systém pomocí Ctr + Alt + Del
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BOOTMGR chybí, restartujte systém pomocí Ctr + Alt + Del
Ahoj,
tohle nejspíš nebude operačním systémem, takže já bych nezkoušel přeinstalovat. Jestli zvuk vychází od HDD, je nespíš vadné. Ještě můžeš udělat log z programu CrystalDiskInfo a vložit ho sem.
Odborníci ho zkontrolují.
Jestli se nedostaneš normálně do OS v tvém PC, vypal si na CD hirensboot CD, a nabootuj z DVD. Spusť crystal disk info a log dej sem.
tohle nejspíš nebude operačním systémem, takže já bych nezkoušel přeinstalovat. Jestli zvuk vychází od HDD, je nespíš vadné. Ještě můžeš udělat log z programu CrystalDiskInfo a vložit ho sem.
Odborníci ho zkontrolují.
Jestli se nedostaneš normálně do OS v tvém PC, vypal si na CD hirensboot CD, a nabootuj z DVD. Spusť crystal disk info a log dej sem.
-
- Pohlaví:
Re: BOOTMGR chybí, restartujte systém pomocí Ctr + Alt + Del
To vypadá na disk.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sledování pomocí hodinek
od palecek » 29 srp 2024 09:47 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3954
-
od GamerXXX
Zobrazit poslední příspěvek
02 zář 2024 12:25
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3285
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2102
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5286
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”