Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Na mém počítači v systému Windows 7 se mi přestal zobrazovat Autorun (nabídka co chci provést po vložení CD do mechaniky či připojení jiné periferie). Používal jsem Registry Cleaner a od té doby to nefunguje, dávám mu to tedy za vinu. To, že používat "cleanery" byla blbost už vím také, nyní se potřebuji dostat z mého problému. Google jsem již prohledával, ale tipy, které jsem našel nepomohly.
Děkuji za rady
S pozdravem
Honza 97
Nezobrazuje se Autorun Vyřešeno
Nezobrazuje se Autorun
ZD: GIGABYTE B250M-D3H - Intel B250
CPU: Intel Pentium G4560, 2x 3,5 GHz
RAM: DDR 4, 8 GB
GPU: MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC, 4GB GDDR5
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nezobrazuje se Autorun Vyřešeno
FUUUJ, registry cleaner a ani jiné nástroje na čištění registru nepoužívej. Akorát ti to rozhází PC a pak se divíš, že ti něco nefunguje.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý tento text pod tímto:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom]
"AutoRun"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
Ulož si ho jako na Plochu jako fix.reg a jako typ všechny soubory , najdi tento soubor na Ploše a poklepáním ho spusť. Budeš dotázán na přidání hodnoty do registru. Schval.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý tento text pod tímto:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom]
"AutoRun"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
Ulož si ho jako na Plochu jako fix.reg a jako typ všechny soubory , najdi tento soubor na Ploše a poklepáním ho spusť. Budeš dotázán na přidání hodnoty do registru. Schval.
Re: Nezobrazuje se Autorun
Děkuji mooooooc, už vše zase funguje. Ano "cleanery" již používat nebudu, je mi ponaučením :). Ještě jednou děkuji :).
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”